O altfel de aniversare! Poet bârlădean sărbătorit prin poezie

” Cine-i GEORGE IRAVA? Este poetul conștient de SINE și de lumea prea necunoscută în care se află, pe care-l veți zări întru-un pseudoatoportret de la-nceputul unei cărții: Smulsă din ou poate fi numai Pasărea reîntoarsă în el întreagă, Ca răspuns al sinelui zvonit în Rai Și care încearcă să înțeleagă”,scria Gruia Novac pe 14 seprembrie 2018

0
George Irava O altfel de aniversare! Poet bârlădean sărbătorit prin poezie
- Reclamă -
PNL Barlad Alegeri 2024

O mână de oameni inimoși s-au gândit să-i ofere poetului bârlădean, George Irava , o aniversare pe placul sufletului său. Concret , reprezentanții bibliotecii ” Stroe Belloescu” invită cititorii să înregistreze scurte mesaje de aniversare care vor fi postate pe pagina de socializare a instituției culturale.

”Cine-i GEORGE IRAVA? Este poetul conștient de SINE și de lumea prea necunoscută în care se află, pe care-l veți zări întru-un pseudoatoportret de la-nceputul unei cărții:
Smulsă din ou poate fi numai
Pasărea reîntoarsă în el întreagă,
Ca răspuns al sinelui zvonit în Rai
Și care încearcă să înțeleagă”,scria Gruia Novac pe 14 septembrie 2018
Așadar, ” cei care doresc să aducă un omagiu poetului la aniversarea celor 85 de ani pot trimite înregistrarea (maxim 3 minute) pe adresa de email a bibliotecii: bstroes.belloescu@yahoo.com. Postările vor fi publicate pe pagina de facebook a bibliotecii miercuri, 7 aprilie începând cu ora 10:00” au anunțat reprezentanții bibliotecii ” Stroe Belloescu”.
Poet bârlădean sărbătorit prin poezie, GEORGE IRAVA O altfel de aniversare! Poet bârlădean sărbătorit prin poezie
Dar, surprizele nu se opresc aici. Iubitorii de cultură vor avea posibilitatea miercuri,7 aprilie,începând cu ora 10 în online să-i asculte recitând pe Simon Salcă, Teodora Spânu, Alina Butnaru , Petruș Andrei și Mioara Timofte.
Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.