Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

SocialO nouă acțiune a celor de la Rotary Bârlad listată pe bursa...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

O nouă acțiune a celor de la Rotary Bârlad listată pe bursa binelui. Și tu poți fi speranța celor încercați astăzi de războiul din Ucraina

Clubul Rotary Bârlad își asumă responsabilitatea de a fi liant între cei în nevoie și oamenii cu suflet mare ai Bârladului

Cele mai citite Știri

O nouă acțiune a celor de la Rotary Bârlad listată pe bursa binelui. Și tu poți fi speranța celor încercați astăzi de războiul din Ucraina

Clubul Rotary Bârlad își asumă responsabilitatea de a fi liant între cei în nevoie și oamenii cu suflet mare ai Bârladului

- Reclama -
PNL Barlad Alegeri 2024
Membrii Clubului Rotary Bârlad au inițiat o campanie umanitară pentru a le întinde o mână de ajutor mamelor și pruncilor din Ucraina.

“ Fii speranța celor care astăzi trec granița României, fugind din calea armelor pentru a-și salva viața!” este titlul campaniei inițiată de cei de la Rotary Bârlad.

Rotary Bârlad O nouă acțiune a celor de la Rotary Bârlad listată pe bursa binelui. Și tu poți fi speranța celor încercați astăzi de războiul din Ucraina

“ Nevoile lor sunt diverse și multe, dar, dacă acționăm împreună, le putem asigura strictul necesar și alina suferința!

Lansăm un apel la mobilizare din partea tuturor concetățenilor noștri! Ca de fiecare dată, Clubul Rotary Bârlad își asumă responsabilitatea de a fi liant între cei în nevoie și oamenii cu suflet mare ai Bârladului”, au transmis reprezentanții asociației.

Scopul proiectului este acela de a ajuta refugiații care ajung în zona noastră. Cei care doresc să doneze trebuie să cunoască faptul că fondurile strânse vor fi direcționate către femeile care, astăzi, fug din calea războiului.

- Reclama-reclame ziare barlad

Membrii Clubului Rotary Bârlad intenționează să strângă suma de 10.000 de lei, iar acțiunea acestora a fost listată pehttps://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/FII-SPERANTA?fbclid=IwAR3sDoPN1GP5gFUoflnGAIHLg9mhGXSp1Ima2YMIixb5r8aaynC6_0geIO8.

Rotary Bârlad a fost fondat în 2002 cu scopul de a ajuta comunitatea locală.

O atenție deosebită a fost acordată în decursul anilor Spitalului Municipal ”Elena Beldiman” din Bârlad. Cea mai mare investiție făcută de Club cu ajutorul comunității locale și a unui Club Rotary din USA a fost achiziționarea unui echipament pentru operații laparoscopice, în valoare de 80.000 $.

În cadrul proiectului „DONEAZĂ PENTRU VIAȚĂ”, Rotary Club Bârlad a achiziționat 20 de monitoare de supraveghere a funcțiilor vitale de înaltă performanță tehnică, pentru achiziționarea cărora a fost necesar un Global Grant realizat în colaborare cu cluburi Rotary din România, USA si CANADA în valoare de 43.000 $.

O atenție deosebită a fost acordată în fiecare an elevilor din orașul nostru care au obținut rezultate remarcabile la olimpiade, aceștia fiind premiați financiar cu sume consistente.

Clubul Rotary Bârlad va continua să sprijine, școlile, grădinițele, instituțiile sanitare și culturale din urbea noastră.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Casa de ajutor reciproc barlad
Concert Seara Șlagărelor Nemuritoare Bârlad
- Reclamă -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Ciprian Ionuț Trifan este candidatul susținut de PSD Vaslui pentru funcția de președinte al Consiliului Județean

Actualmente vicepreședinte al Consiliului Județean Vaslui, social-democratul Ciprian-Ionuţ Trifan a fost desemnat în unanimitate să intre în bătălia electorală...

Alte știri de interes

- Advertisement -