O Nouă Provocare Pentru Real Junior Vaslui

0
Provocare Pentru Real Junior Vaslui
Provocare Pentru Real Junior Vaslui
- Reclamă -

Provocare pentru Real Junior Vaslui

Pentru a ridica performanțele și a crește viitori fotbaliști, Clubul de fotbal Real Junior Vaslui își propune un proiect îndrăzneț, deocamdată doar la grupa Vicecampioana a României 2009 – 2010, care constă în aducerea celor mai valoroși copii din țara și din R. Moldova la această categorie de vârstă!
C.S. Real Junior Vaslui
Grupa Vicecampioana a Romaniei C.S. real Junior Vaslui

“Copiii vor beneficia de cele mai bune condiții de pregătire fotbalistică și scolarizare, asigurandu-li-se condiții de masă și cazare gratuite într-un cadru familial!

Grupa 2009-2010 Real Junior Vaslui, este antrenatã de Bogdan Panait, fost jucãtor la FC Vaslui și FCSB București,
Proiectul este pe termen lung și va fi implementat cu ajutorul financiar al unor domni care iubesc fotbalul și binențeles cu sprijinul Primăriei Municipiului Vaslui!

Pentru această nouă Provocare Pentru Real Junior Vaslui și pentru a ridica performanțele și a crește viitori fotbaliști, Clubul de fotbal Real Junior Vaslui își propune un proiect îndrăzneț, deocamdată doar la grupa Vicecampioana

Avem în vizor o serie de jucători din județele vecine Vasluiului și din R. Moldova, pe care îi cunoastem, dar orice copil din țară poate veni la probe ăi selecții, imediat ce vom intra în normalitate cu această pandemie, care ne îngreunează activitatea!

- Reclamă -

Dragi copii vă așteptăm la Vaslui, rezultatele de până acum ale clubului fiind o dovadă că vrem să facem PERFORMANȚĂ!”

Noul proiect dezvoltat de către Clubul Sportiv Real Junior Vaslui, este unic în România, pentru această categorie de vârstă.
- Reclamă -

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.