Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: luni, 26 septembrie, 2022

Starea vremii astăzi

: 26 septembrie, 2022
25.3 C
Bârlad
- Reclamă -
reclame ziare barlad
PoliticăO nouă provocare politică pentru Daniel Olteanu!
Articol din categoria: Stiri si Informatii

O nouă provocare politică pentru Daniel Olteanu!

În intervalul 2016 – 2020, alături de construirea unor relații umane excepționale, a fost activitatea parlamentară în sine.

Vremea astăzi

26 septembrie, 2022 -
25.3 C
Bârlad

Curs Valutar astăzi

RON - Română (nou) leu
EUR
4,912
USD
4,850
CHF
5,093
GBP
5,665

Cele mai citite Știri

O nouă provocare politică pentru Daniel Olteanu!

În intervalul 2016 – 2020, alături de construirea unor relații umane excepționale, a fost activitatea parlamentară în sine.

- Reclama -

Fostul deputat Daniel Olteanu, printr-o postare publică, anunță că s-a decis să candideze la președinția ALDE la nivel național.

“ Momentele de reflecție după mandatul de deputat s-au încheiat, iar ceea ce urmează e cu adevărat o provocare: intru în competiția pentru președinția ALDE la nivel național!

Poate cel mai bun lucru în intervalul 2016 – 2020, alături de construirea unor relații umane excepționale, a fost activitatea parlamentară în sine. Știu că preocupările mele au fost și sunt ale tuturor românilor de bună-credință, iar acum am aflat că munca mea ca parlamentar și președinte de filială a avut un ecou mai mare decât m-am așteptat.

La propunerea colegilor din mai multe organizații ALDE din țară, cu care m-am întâlnit în ultima perioadă, respectând, bineînțeles, normele impuse de pandemie, am hotărât să le confirm încrederea și să mergem împreună mai departe, pe drumul reconstrucției partidului.

Nu plecăm de la zero, cei peste 1.000 aleși locali și sutele de mii de oameni care ne-au votat reprezintă motivul pentru care am acceptat să pornim o construcție ce se anunță pe cât de grea, pe atât de frumoasă.

- Reclama-reclame ziare barlad

Un nou proiect care are la bază două lucruri, ambele la fel de importante:

1️⃣ Rezultatele poltice
La întâlnirile din Craiova, Alba Iulia, București și Bacău, colegii care m-au nominalizat drept candidat au punctat un aspect care m-a pus pe gânduri: dacă exemplul activității ALDE Vaslui și al meu ar fi fost replicat, astăzi ALDE era partid europarlamentar și parlamentar, pentru că în Vaslui nu am fost niciodată sub pragul electoral. Ba mai mult, spre exemplu, am învins USR fără a face vreo alianță (cu un scor județean de aproape 10% la alegerile locale, cu patru primari, 80 aleși locali, vicepreșdinte al Consiliului Județean, toate prin forțe proprii!).

2️⃣ Conducere de echipă
Noua direcție ALDE înseamnă nu doar o echipă care își dorește să candidez pentru funcția de președinte al partidului la nivel național, ci mai ales lideri care își asumă provocarea de a veni în fața românilor cu un proiect de țară care să dea României perspectiva de care are nevoie, dincolo de toate experimentele democratice din ultimii 30 ani: ROMÂNIA DEMNĂ. Cheia dezvoltării României demne e recuperarea decalajelor de dezvoltare
➡️ între regiuni
➡️ în interiorul regiunilor și
➡️ în interiorul comunităților.

Accentuez: toate trei de mai sus, pentru că ne adresăm tuturor românilor.

Îi aștept să facem o majoritate consistentă în cadrul partidului pe toți cei care cred în noi și vă aștept într-un proiect care, la câtă lipsă de reprezentativitate și de ancorare în realitate au acum „politicienii momentului”, va fi o alternativă pentru mulți care nu se regăsesc în ceea ce le propune actuala clasă parlamentară” a mai declarat Daniel Olteanu.

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
- Reclamă -
NEW-Residence-barlad
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Publicitate si Anunturi Media Barlad
- Reclamă -
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Accident de muncă la Comcereal Vaslui

Echipajul ambulanței SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) a intervenit pentru evaluarea, acordarea primului ajutor medical și transportul la...

Alte știri de interes

- Advertisement -