Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

AdministrațieO singură poziție, 3 candidați înscriși!
Articol din categoria: Stiri si Informatii

O singură poziție, 3 candidați înscriși!

Cele mai citite Știri

O singură poziție, 3 candidați înscriși!

- Reclama -
Își doresc să devină edilii acestui oraș, dar pentru ca acest lucru să se întâmple au făcut , deja, primul pas: și-au anunțat candidaturile pentru acest post.
Acum membrii organizației PSD și bârlădenii intervievați vor decide care proiect, respectiv nume, va deveni câștigător și se va înscrie în competiția locală.

În conferința de presă susținută la sediul PSD Bârlad, deputatul și președintele organizației, profesorul Adrian Solomon , i-a prezentat pe cei trei candidați care s-au înscris în competiția pentru desemnarea candidatului la Primăria Bârlad. Aceștia sunt Dorin Neculai Apostu (55 ani), Alexandru Adrian Galiță (62 ani) și Costel Zara (37 ani).

” În mare parte, am lucrat în sistemul privat, în industria alimentară, iar din 2008 lucrez în administrația publică, la Direcția de Administrare a Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor Bârlad. Între 2015-2016, am fost viceprimar interimar al Bârladului, iar în prezent sunt subprefect al județului Vaslui. Sunt în fața dumneavoastră, pentru că vin din rândul oamenilor și voi încerca să fac tot ce îmi stă în putință pentru binele oamenilor. De aceea mi-am și depus candidatura”, a declarat Dorin Apostu.

 

„Lucrez de vreo 40 de ani la Rulmenți SA Bârlad, iar de vreo 15 ani sunt liderul Sindicatului «Siderul» din cadrul fabricii. La începutul anului, am fost ales președintele Federației Metal «Henri Coandă», ce își desfășoară activitatea în industria construcției de mașini, din cadrul CNSLR Frăția. Ca să anticipez întrebarea dumneavoastră referitoare la ce anume m-a determinat să îmi depun candidatura, eu cred că munca de sindicat e foarte dificilă, cu multe situații în care ești luat prin surprindere, dar pe mine m-a călit și m-a pregătit pentru a lucra în slujba cetățenilor. Un primar trebuie să fie un bun gospodar și un bun manager și să fie mereu în mijlocul oamenilor. Nu trebuie să le știe pe toate, dar trebuie să aibă în spate o echipă cu care să rezolve problemele”, a declarat Alexandru Galiță., cel de al doilea candidat.

„Provin dintr-o familie cu doi părinți care au muncit peste 40 de ani pentru a le oferi o educație aleasă celor cinci copii și cred că unul din argumentele pentru care mă aflu azi aici este tocmai calitatea părinților și a bunicilor, care mi-au insuflat un set de valori și principii de dragoste față de cetățenii orașului și, totodată, mi-au dezvoltat un atașament aparte față de cultura și farmecul orașului nostru. Lucrez la o instituție foarte grea, în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui, într-un domeniu de activitate foarte delicat, unde zilnic apar provocări noi. În prezent, sunt director al Complexului de Servicii Comunitare «Neculai Roșca Codreanu» Bârlad. Cred că formez oameni și creez echipe”, este prezentarea succintă oferită de Costel Zara.

- Reclama-reclame ziare barlad

O singură poziție,3 candidați înscriși! O singură poziție, 3 candidați înscriși!

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

 

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Un profesor cu har oferă tinerilor bârlădeni o ALTFEL de tabără în care utilul se îmbină cu plăcutul

Asociația “Viitor Trecutului Nostru” din Bârlad continuă , în al șaselea an consecutiv , programul “Universul noilor tehnologii și...

Alte știri de interes

- Advertisement -