Oamenii legii împreună cu cei de la S.A.S. au condus un vasluian la închisoare

0
Oamenii legii împreună cu cei de la S.A.S. au condus un vasluian la închisoare
- Reclamă -

În cadrul activităţilor operative desfăşurate zilele trecute, poliţiştii vasluieni au pus în aplicare unmandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.

În cursul zilei de sâmbătă, 6 februarie a.c.,polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui, au căutat și depistat pe raza localității Emil Racoviță, comuna Dănești, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 39 de ani, domiciliat în aceeași localitate.

Pe numele acestuia, în data de 5 februarie a.c., Judecătoria Vaslui a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 10 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere”,”amenințare” și ”violare de domiciliu”. Infracțiunile au fost săvârșite în luna iunie 2016 pe raza localității Emil Racoviță.

Persoana sus-menționată a fost condusă de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.