Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: miercuri, 21 aprilie, 2021

Starea vremii astăzi

: 21 aprilie, 2021
7 C
Bârlad
- Reclamă -

Obrazul subțire , cu ceasuri de lux nedeclarate se …ține!

Cele mai citite

Obrazul subțire , cu ceasuri de lux nedeclarate se …ține!

Ceasuri de lux nedeclarate, confiscate la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova, asupra căruia au descoperit trei ceasuri inscripţionate cu numele unor firme consacrate în domeniu, nedeclarate la intrarea în ţară.

În data de 03 noiembrie a.c., în jurul orei 17.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru a intra în ţară, A.N., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 43 de ani, conducând un autocar înmatriculat în R. Moldova, cursă regulată pe ruta Chişinău-Timişoara.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport şi persoanelor, ocazie cu care echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bagajele personale ale lui A.N., trei ceasuri având inscripţionate numele unor firme consacrate în confecţionarea de ceasuri de lux.

Cu privire la bunurile descoperite, acesta a declarat că îi aparţin şi că nu ştia că există obligativitatea de a le declara autorităţii vamale în momentul intrării în ţară.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ceasurilor, în vederea confiscării şi expertizării acestora pentru a se stabili autenticitatea şi valoarea lor şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 3.000 lei.

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui, Subcomisar de poliţie MIRICĂ IRINA

Purtător de cuvânt al I.T.P.F. Iaşi, Comisar şef de poliţie LAZĂR DENIS MIHAELA

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Un bărbat a fost tâlhărit în plină zi la Bârlad!

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 22...
- Advertisement -

Alte știri de interes

- Advertisement -