Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

- Reclamă -
reclame ziare barlad
Administrație”Orbii” din comisia de urbanism a orașului împreună cu șeful serviciului Urbanism...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

”Orbii” din comisia de urbanism a orașului împreună cu șeful serviciului Urbanism Bârlad au demonstrat cu câtă ”seriozitate” tratează problemele urbei

Avem o comisie de urbanism care AR TREBUI să verifice ,la fața locului, cererile cetățenilor care doresc să construiască. Ar trebui, dar realitatea ne-a demonstrat că ,cel puțin în această speță, că toată lumea privește cu superficialitatea această responsabilitate.

Cele mai citite Știri

”Orbii” din comisia de urbanism a orașului împreună cu șeful serviciului Urbanism Bârlad au demonstrat cu câtă ”seriozitate” tratează problemele urbei

Avem o comisie de urbanism care AR TREBUI să verifice ,la fața locului, cererile cetățenilor care doresc să construiască. Ar trebui, dar realitatea ne-a demonstrat că ,cel puțin în această speță, că toată lumea privește cu superficialitatea această responsabilitate.

- Reclama -

Din ciclul ” noi ne facem că muncim, dar voi ne plătiți”, membrii comisiei de Urbanism din cadrul Consiliului Local Municipal Bârlad împreună cu cel care dă viza de legalitate au demonstrat că vizitele în teren sunt ”sublime,dar lipsesc cu desăvârșire”. Căci e mult mai simplu să stai în fața unui calculator sau la o masă decât să verifici în teren realitatea. Așa s-a întâmplat și cu proiectul de hotărâre în care se solicita aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru ” modernizare și extindere corp C1 de pe strada Carpați”. Inginerul Vasile Borș, șeful serviciului Urbanism habar nu avea unde este amplasată clădirea pentru care dăduse viză de legalitate. Bine că la celălalt proiect,care aparținea unui investitor din domeniul construcțiilor a dat cu exactitate locația.

 

Avem o comisie de urbanism care AR TREBUI să verifice ,la fața locului, cererile cetățenilor care doresc să construiască. Ar trebui, dar realitatea ne-a demonstrat că ,cel puțin în această speță, că toată lumea privește cu superficialitatea această responsabilitate. Președintele comisiei, Dorin Apostol, a fost singurul care a acordat un vot negativ, ba mai mult s-a deplasat pe teren pentru a vedea cum stau lucrurile. Membrii Iulian Groza, Florin Palade, Andi Dumitrașc, Ana Maria Vintilă ( viceprimar,printre altele), Vlad Sârbu, Mihai Zugravu, Liviu Luca, Iulian Mardare și Cornel Pleșu au fost cei care au votat ,în orb, și au dat viza de specialitate. Iar cireașa de pe tort a venit din partea arhitectului șef, Vasile Borș, care habar nu avea unde este clădirea amplasată .

Distinsul funcționar scrie negru pe alb că ” urmare a verificării făcute ,propun să fiți de acord cu adoptarea proiectului de hotărâre în forma prezentată”. Asta în condițiile în care nu a existat nicio vizită în locația enunțată în documentul oficial.

șeful serviciului Urbanism Bârlad, consilierii locali ”Orbii” din comisia de urbanism a orașului împreună cu șeful serviciului Urbanism Bârlad au demonstrat cu câtă ”seriozitate” tratează problemele urbei

- Reclama-reclame ziare barlad

În ceasul al -XII-lea,din curiozitate, consilierii locali au dat un search pe hărțile Google pentru a vedea despre ce clădire este vorba, asta în condițiile în care avem,cel puțin la nivel de comunicare pe facebook, un viceprimar. Distinsa doamnă , măcar în amintirea promisiunilor electorale, că sigur oamenii de acolo i s-au plâns și acesteia ,trebuia să dea o fugă până acolo. După care putea bifa ,cu sigla USR-PLUS, o nouă lovitură de imagine.

Iar în aceea ce privește seriozitatea cu care se apleacă și verifică proiectele și actele aduse de cetățeni șeful serviciului Urbanism, inginer Vasile Borș, naște un mare semn de întrebare.

 

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

 

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

1 COMENTARIU

  1. Canalizare si apa pe str fdt3Elena doamna nu bagati va place sa ne tratati ca niste animale fara minimul de facilitati apoi mai vreti si progres rezolvati problema nu mai tot stergeti comentariile luati masuri de rezolvare ca aveti o armata de angaiati puneti-i la munca Sper sa rezolvati problema ca sa nu mergem mai sus cu stima astept decizia dvs

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
Program CARP Barlad Paste 2023
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Program-Carp_BArlad-Sarbatori-Iarna-2023
Urari Paste CARP Barlad
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Lica Lilia este noul medic gastroenterolog al spitalului bârlădean

Doctorul Lica Lilia este medic rezident an V in specialitatea Gastroenterologie și care din această iarnă s-a alăturat echipei...

Alte știri de interes

- Advertisement -