Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: miercuri, 21 aprilie, 2021

Starea vremii astăzi

: 21 aprilie, 2021
7 C
Bârlad
- Reclamă -

Pediatrii bârlădeni dau în continuare consultații

Cele mai citite

Pediatrii bârlădeni dau în continuare consultații

Pediatrii bârlădeni dau în continuare consultații la fostul stadion ” Fepa”
Printr-un comunicat de presă, autoritatea locală informează cetățenii municipiului Bârlad că, începând cu data de 24 august 2020, consultațiile Ambulatoriului de specialitate al Secției de Pediatrie (fostul Spital de copii) se vor acorda în incinta mini-hotelului Stadionului Municipal Bârlad (fost Stadion „FEPA”), situat pe strada Aleea Parc, nr. 27.
Personalul medical va oferi consultații doar în baza biletelor de trimitere de la medicii de familie, dar și pacienților cu boli cronice. Activitatea se desfășoară în cinci încăperi ale mini-hotelului, complet echipate și avizate din punct de vedere epidemiologic. Urgențele se asigură, în continuare, în clădirea Secției de Pediatrie.
Decizia mutării Ambulatoriului pediatric în incinta mini-hotelului a fost luată, în primul rând, pentru o asigurare mai bună a circuitelor impuse de contextul epidemiologic actual, dar și pentru că imobilul Secției se află în prezent într-un amplu proces de modernizare/reabilitare.

Vă reamintim că în ședința ordinară a Consiliului Local Bârlad din 30 iunie, aleșii bârlădeni au votat proiectul de hotărâre ce vizează „darea în folosință gratuită, pe o perioadă de șase luni, a cinci camere din clădirea Stadionului Municipal Bârlad aflate în administrarea Direcției pentru Administrarea Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor către Spitalul Municipal de Urgență «Elena Beldiman»„.
Printr-o postare publică, reprezentanții PSD Bârlad fac un apel la memorie .
” Privește Bouroș bine! Dacă nu achiziționa Constantinescu în 2007 terenul Fepa și nu reabilita spațiile de cazare, azi duceai doctorii și copiii prin corturi în curtea spitalului!! Cât de varză să fii în ale administrației și să permiți unor constructori să-ți închidă Spitalul de Copii pentru că fac ei anvelopare termică? Îți aducem aminte, dacă ai știut vreodată, că spitalul de copii a fost consolidat și modernizat intre 2004-2007 cu activitatea neîntreruptă. Evident atunci era primar domnul Constantinescu, iar manager doamna doctor Cosma. Acum tu și doamna Borș… a propos câtă șpagă ai luat de la ăștia de le-ai permis să-ți închidă spitalul din cauza de polistiren?”

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Doi polițiști duși la audieri după perchezițiile efectuate la RAR Vaslui

Zeci de percheziţii au avut loc în mai multe judeţe din Moldova. Procurorii anticorupţie strâng astfel probe într-o amplă...
- Advertisement -

Alte știri de interes

- Advertisement -