Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: duminică, 18 aprilie, 2021

Starea vremii astăzi

: 18 aprilie, 2021
7 C
Bârlad
- Reclamă -

Pentru prima dată, în ultimii 20 de ani, Bârladul are un candidat PNL în Senatul României

Cele mai citite

Pentru prima dată, în ultimii 20 de ani, Bârladul are un candidat PNL în Senatul României

Iulian Mihail Bîca, candidatul PNL pentru Senatul României, a fost ofițer activ în cadrul Ministerului Apărării Naționale, activitatea sa fiind strict legată de municipiul Bârlad și de județul Vaslui.

Acesta a fost consilier local al Partidului Național Liberal (PNL) în perioada 2016-2017, a fost director al Direcției de Administrare a Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor Bârlad (DAPPC) 2017-2018. Din 2019 până în prezent a fost consilierul personal al primarului Dumitru Boroș.

În Parlamentul României dorește să contribuie la schimbarea propusă de PNL, prin modificarea sau implementarea legilor care să asigure României o nouă imagine pe continentul european.

Pentru județul Vaslui, consideră că este esențială atragerea de fonduri europene, fonduri prin care se vor asigura modernizarea și dezvoltarea zonei, îmbunătațirea condițiilor de viață a vasluienilor.

“De ce am ales să candidez pentru Senat? Care sunt cele mai mari motivații ale mele?

Am făcut acest pas cu deplină convingere că voi reuși, alături de colegii mei din Partidul Naţional Liberal, să contribui la elaborarea acelor legi care pot să asigure funcţionarea statului român în cadrul Uniunii Europene şi NATO – realizări semnificative, istorice, pentru modernizarea/dezvoltarea ţării noastre.

Sunt la vârsta la care pot şi trebuie să întorc societăţii ceea ce aceasta mi-a dat. Să folosesc ceea ce ştiu. Să fac ceea ce este necesar. Să fac tot ce pot şi tot ce este posibil. Pentru că şi judeţul Vaslui şi municipiul Bârlad pot avea zone de dezvoltare industrială, infrastructură de drumuri, şcoli şi spitale moderne, apă şi canalizare. Trebuie doar să privim spre viitor. Să nu ne mai întoarcem în trecut și să dărâmăm zidul care ne desparte de zonele dezvoltate.

În administraţie am învăţat un lucru: problemele cetăţenilor sunt, de fapt, ale celor care îi reprezintă! Iar în ultimii ani am aflat multe din aceste probleme. Ele pot fi rezolvate doar prin activitate parlamentară.

Voi fi în permanent dialog cu cetățenii dar și cu instituțiile publice din județ, pentru rezolvarea tuturor problemelor , conform competențelor legale, printr-o platformă online ce va permite comunicarea directă cu tot județul Vaslui” a declarat Iulian Bîca.

La alegerile locale din septembrie 2020, Iulian Mihail Bîca, a fost director de campanie, alegeri la care PNL a obținut un scor câștigător la toate cele 4 categorii de alegeri.

1 COMENTARIU

  1. Excluzînd ca este membru PNL, ce îl recomandă pentru a fi candidat la senat? Tot respectul pentru fostele cadre militare, dar care este domeniul in care este calificat? E consilier al actualului primar, ce specializare îl face să ocupe această funcție? Din cate stiu e topometrist…..asta lipsesc in Senatul Romaniei…

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Bărbat rănit după ce a alunecat sub un motocultor cu freză

Garda II Negrești din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui a intervenit în orașul Negrești cu o autospecială pentru stingere...
- Advertisement -

Alte știri de interes

- Advertisement -