Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

InfracționalPercheziții la Bârlad- 3 persoane reținute pentru constituirea unui grup infracțional organizat
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Percheziții la Bârlad- 3 persoane reținute pentru constituirea unui grup infracțional organizat

Cele mai citite Știri

Percheziții la Bârlad- 3 persoane reținute pentru constituirea unui grup infracțional organizat

- Reclama -
Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vaslui, au documentat activitatea infracțională a 3 persoane.

Acestea sunt cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de mare risc și efectuare fără drept de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație, ambele în formă continuată.

Droguri

“ Din cercetările efectuate a rezultat că, în perioada februarie 2023 – iunie 2024, în mod repetat, în baza aceleiași rezoluții infracționale, aceștia ar fi procurat, deținut și vândut droguri de mare risc și substanțe psihoactive către consumatori, din municipiul Bârlad.

De asemenea, pentru creșterea profitului din activitatea infracțională, în cursul anului 2024, persoanele cercetate ar fi constituit un grup infracțional organizat specializat în procurarea, deținerea și vânzarea de substanțe cu efecte psihoactive și droguri de mare risc.

Droguri

- Reclama-reclame ziare barlad

Au fost puse în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate  26 de doze de droguri de mare risc (ADB – BUTINACA), mai multe comprimate și fragmente de comprimate ecstasy, o sumă de bani în lei, obiecte folosite la prepararea și porționarea drogurilor, precum și alte mijloace de probă”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Droguri

La data de 25 iunie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vaslui au dispus reținerea celor 3 persoane, pentru 24 de ore.

Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale și Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor din cadrul Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante știri pe Spinos Media.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Au fost prinși suspecții odioasei crime comise în Pungești

UPDATE: Oamenii legii l-au prins pe Buzatu Zoro și pe concubina acestuia la Brașov. Ei au fost reținuți și...

Alte știri de interes

- Advertisement -