Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

- Reclamă -
reclame ziare barlad
InfracționalPeste 150 de kilograme de articole pirotehnice confiscate de jandarmii bârlădeni
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Peste 150 de kilograme de articole pirotehnice confiscate de jandarmii bârlădeni

Cele mai citite Știri

Peste 150 de kilograme de articole pirotehnice confiscate de jandarmii bârlădeni

- Reclama -

Un echipaj de jandarmi, din cadrul Detaşamentului 3 Jandarmi Bârlad, a depistat pe strada Tecuciului două persoane care încercau să pună în vânzare dintr-o autoutilitară mai multe articole pirotehnice.

150 de kilograme de articole pirotehnice confiscate de jandarmii bârlădeni

În urma verificărilor efectuate şi în urma controlului autoutilitarei au fost descoperite aproximativ 16.000 materiale pirotehnice din categoriile F.2 şi F.3.

“ Întreaga cantitate de materiale pirotehnice, însumând aproximativ 150 kg, a fost ridicată în vederea confiscării şi predată poliţiei municipiului Bârlad pentru continuarea cercetărilor “ au declarat reprezentanții Jandarmeriei Vaslui într-o postare publică pe pagina de socializare a instituției.

150 de kilograme de articole pirotehnice confiscate de jandarmii bârlădeni Peste 150 de kilograme de articole pirotehnice confiscate de jandarmii bârlădeni 150 de kilograme de articole pirotehnice confiscate de jandarmii bârlădeni Peste 150 de kilograme de articole pirotehnice confiscate de jandarmii bârlădeni 150 de kilograme de articole pirotehnice confiscate de jandarmii bârlădeni Peste 150 de kilograme de articole pirotehnice confiscate de jandarmii bârlădeni

Pentru prevenirea implicării în evenimente negative cauzate de folosirea materialelor pirotehnice, jandarmii vasluieni, aduc la cunoştinţa cetăţenilor următoarele:
-orice operațiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an.
-este interzisă deţinerea, utilizarea şi vânzarea, către publicul larg, a articolelor pirotehnice de divertisment din categoriile 2, 3 şi 4, a articolelor pirotehnice de scenă (T1 şi T2) şi a altor articole pirotehnice din categoria P2.
-comercializarea articolelor pirotehnice din categoriile 1 și P1 către persoanele cu vârsta sub limita prevăzută de lege, precum și comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate de către pirotehnicieni constituie infracțiuni și se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la un an.

- Reclama-reclame ziare barlad

Fiți precauți! Atenție la obiectele pirotehnice! Chiar dacă unele dintre acestea sunt de dimensiuni mici pot fi periculoase și pot cauza răni!

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Program CARP Barlad Paste 2023
- Reclamă -
- Reclamă -
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -

Ultimele știri

Au venit autobuzele electrice, mare parte dintre bârlădeni încă se luptă cu glodul!

Realizare de scris și de lăudat la gazeta de perete a Primăriei. Au sosit magnificile mijloace de transport în...

Alte știri de interes

- Advertisement -