Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: miercuri, 21 aprilie, 2021

Starea vremii astăzi

: 21 aprilie, 2021
7 C
Bârlad
- Reclamă -

“ PNL își numără voturile, noi ne numărăm bolnavii și morții“

Cele mai citite

“ PNL își numără voturile, noi ne numărăm bolnavii și morții“

Campania electorală și alegerile, dorite cu disperare de PNL, ne-au adus pe marginea prăpastiei. PNL își numără voturile, noi ne numărăm bolnavii și morții- aceasta este concluzia trasă de deputatul Daniel Olteanu.

PNL își numără voturile, noi ne numărăm bolnavii și morții

“ Am avut dreptate: urgia pe care PNL a vrut să o ascundă sub preșul electoral a venit peste județul nostru și peste România.

Avem recorduri zilnice de infectări și decese cauzate de Coronavirus, aproape 3000 teste pozitive în ultimele 24 ore și 82 morți. De 17 decese trecute în dreptul zilei de azi, dar întâmplate săptămânile trecute, și-au adus aminte acum, după alegeri. În județ, bilanțul de azi e negru, cu aproape 3 cazuri de infectare la mia de locuitori în Bârlad și Huși, și aproape 2 în Vaslui. Asta înseamnă că suntem aproape de carantinare și închidere în case.

Guvernul PNL e MUMĂ pentru unii și CIUMĂ pentru majoritatea.
Mumă pentru păcănele și jocuri de noroc, ciumă pentru restaurante și industria HoReCa, cărora le pune cruce încet, dar sigur.

Mumă pentru firmele «de casă», protejate sub umbrela achizițiilor din pandemie, ciumă pentru toți întreprinzătorii nevoiți să-și închidă din nou activitatea, fiindcă (ce să vezi?!) nu poți să faci producție prin telemuncă.

Mumă pentru “vizite de lucru” camuflate în turnee electorale prin țară, ciumă pentru teatre și cinematografe.

Guvernul PNL închide din nou bisericile, dar vedem cluburile de fițe din București pline până la refuz, fără ca nimeni să aibă mască (inclusiv în presa de azi e un material).

Actualii lideri ai PNL joacă țonțoroiul cu starea de alertă.
Nu ne mai luați de proști, mai bine spuneți-ne clar că, din cauză că ați scăpat lucrurile de sub control, ne întoarcem la starea de urgență! Aia în care România e blocată, e paralizată și economia își dă ultima suflare.

Îi certați pe români că nu se protejează îndeajuns, dar țineți măștile de protecție în depozite, îi lăsați să se infecteze în spitale, ați rămas fără medicamente, dar aveți pretenția să vină la vot??? Apropo, îi așteptați la urne și pe bolnavii cronici, cărora le-ați închis spitalele și pe care i-ați lăsat fără tratament?

Câți oameni mai trebuie să moară, ca să realizați că prioritate trebuie să aibă VIAȚA, nu scorul electoral?”

Daniel Olteanu, deputat ALDE.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Un bărbat a fost tâlhărit în plină zi la Bârlad!

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 22...
- Advertisement -

Alte știri de interes

- Advertisement -