Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

- Reclamă -
reclame ziare barlad
InfracționalPolițiști și jandarmii vasluieni au legitimat peste 315 persoane si controlat peste...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Polițiști și jandarmii vasluieni au legitimat peste 315 persoane si controlat peste 150 de vehicule și mopede

Au fost verificate 14 societăți comerciale, 3 cluburi/discoteci și peste 25 de agenți de pază.

Cele mai citite Știri

Polițiști și jandarmii vasluieni au legitimat peste 315 persoane si controlat peste 150 de vehicule și mopede

Au fost verificate 14 societăți comerciale, 3 cluburi/discoteci și peste 25 de agenți de pază.

- Reclama -
Peste 60 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, protecția animalelor și investigarea criminalității economice, cu sprijinul jandarmilor, au desfășurat pe raza județului Vaslui, o acțiune cu efective mărite.

S-a urmărit asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică şi pentru prevenirea faptelor cu violenţă în mediul rural, verificarea respectării prevederilor legale referitoare la paza bunurilor, protecția persoanelor, prevenirea şi combaterea furturilor din locuinţă, de și din auto, de animale și de material lemnos, respectiv pe linia prevenirii prevenirii producerii accidentelor rutiere.

Activitatea polițienească a vizat prevenirea, descoperirea și combaterea faptelor ilicite de comerț, dar și a altor fapte cu impact negativ asupra siguranței cetățeanului, prin efectuarea de controale la agenții economici care își desfășoară activitatea în sfera alimentației publice.

Prin desfășurarea acțiunii, s-a urmărit creşterea autorităţii poliţiei şi asigurarea respectării legii prin prezenţa activă a polițiștilor, în vederea preveniriiactivităţii infracţionale şi creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc, în zonele cu risc criminogen ridicat.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost legitimate peste 315 persoane si controlate peste 150 devehicule și mopede. Au fost verificate 14 societăți comerciale, 3 cluburi/discoteci și peste 25 de agenți de pază.

De asemenea, polițiștii au aplicat 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 26. 600 de lei. Dintre acestea, 46 au fost aplicate pentru încălcări ale O.U.G. 195 din 2002 (privind circulația pe drumurile publice), 14 au fost aplicate pentru abateri prevăzute şi sancţionate de Legea 61 din 1991 (R) privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 5 pentru încălcări ale Legii 333 din 2003 (R) privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția animalelor și 5 pentru abateri prevăzute de alte acte normative.

- Reclama-reclame ziare barlad

Ca măsuri complementare, a fost reținut un permis de conducere și un certificat de înmatriculare.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Accident cumplit pe calea ferată- un copil și un tânăr și-au pierdut viața ( Foto)

Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată...

Alte știri de interes

- Advertisement -