Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: miercuri, 21 aprilie, 2021

Starea vremii astăzi

: 21 aprilie, 2021
7 C
Bârlad
- Reclamă -

Poliţiştii bârlădeni au probat activitatea infracțională a doi bărbați

Cele mai citite

Poliţiştii bârlădeni au probat activitatea infracțională a doi bărbați

Poliţiştii bârlădeni au probat activitatea infracțională a doi bărbați

Poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au reţinut doi bărbați din comuna Bogdănița, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau violențe, violare de domiciliu și amenințare.

Poliţiştii bârlădeni au probat activitatea infracțională a doi bărbați, în vârstă de 31, respectiv 34 de ani, din localitatea Tunsești, comuna Bogdănița, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracţiunilor de lovire sau violențe, violare de domiciliu și amenințare.

Din cercetările efectuate s-a constatat faptul că, în data de 15 august a.c., ora 16.00, cei doi bărbați cercetați ar fi pătruns, fără drept, în locuința unui bărbat de 69 de ani, din Tunsești, ocazie cu care i-ar fi aplicat acestuia lovituri în zona capului. Totodată, a fost stabilit și faptul că agresiunea s-a produs pe fondul consumului de alcool și al unui conflict mai vechi.

Persoana vătămată a  fost examinată medico-legaltraumatologic, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că necesită un număr de 12-1zile îngrijiri medicale pentru vindecare.

  În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de 15 august a.c., poliţiştii i-au reținut pe cei doi bărbați pentru o perioadă de 24 de ore. Aceștia au fost prezentați Judecătoriei Bârlad,care a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Doi polițiști duși la audieri după perchezițiile efectuate la RAR Vaslui

Zeci de percheziţii au avut loc în mai multe judeţe din Moldova. Procurorii anticorupţie strâng astfel probe într-o amplă...
- Advertisement -

Alte știri de interes

- Advertisement -