Polițiștii de frontieră vasluieni au oferit bucurie

0
Polițiștii de frontieră vasluieni au oferit bucurie
- Reclamă -

Jur împrejurul nostru sunt suflete care au din ce în ce mai puține motive să zâmbească…Se perindă prin fața noastră cu ochii mari, blajini și rugători, cu fețe triste pe care se citește cu ușurință neputința…

Polițiștii de frontieră vasluieni au oferit bucurie

A devenit deja tradiție ca în Zilele Crăciunului poliţiştii de frontieră vasluieni să fie alături de membrii comunității în care își desfășoară activitatea.
Astfel, bătrâni singuri, lipsiți de ajutor și aproximativ 200 de copii provenind din familii aflate în dificultate financiară, din 17 localităţi de frontieră din zona de competenţă au primit cu bucurie vizita mesagerilor lui Moș Crăciun, din partea Poliției de Frontieră de pe raza județului Vaslui.

Polițiștii de frontieră au oferit daruri constând în produse alimentare (alimente de bază) şi nealimentare (articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării).
Toate cadourile au fost procurate prin contribuţia benevolă, dar substanțială, a poliţiştilor de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Huşi, Berezeni, Fălciu, Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui, dar şi cu sprijinul financiar al Asociaţiei Umanitare Frontiera Huşi.

- Reclamă -

Darurile adevărate sunt cele pe care le facem firesc, când simțim că avem ceva de oferit și când credem că seamănul nostru are nevoie să primească ceva.
Un dar adevărat și ușor de oferit e acela care vine din suflet, pe care îl oferi cu bucurie și care, prin faptul că l-ai oferit, îți aduce împlinire și mulțumire.

La cumpăna dintre ani, poliţiştii de frontieră vasluieni transmit tuturor creştinilor sincere urări de sănătate, linişte sufletească şi viaţă îndelungată alături de cei dragi.
Sărbători fericite!

- Reclamă -

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.