Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: miercuri, 21 aprilie, 2021

Starea vremii astăzi

: 21 aprilie, 2021
7 C
Bârlad
- Reclamă -

Somnul dulce al unui copil a trimis pompierii bârlădeni în misiune

Cele mai citite

Somnul dulce al unui copil a trimis pompierii bârlădeni în misiune

Somnul dulce al unui copil a trimis pompierii bârlădeni în misiune

Pompierii au fost solicitați să intervină, în urma apelului la 112 efectuat de cetățean, neliniștit că pruncul nu îi răspunde la telefon, asta în condițiile în care apelase numărul puștiului de mai bine de o oră. Salvatorii și-au făcut apariția, au intervenit , iar micuțul a fost găsit dormind. Acesta a fost evaluat medical de către cadrele sanitare.

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială cu modul pentru deblocare, o autoscară mecanică și o ambulanță tip B2 (EPA), pentru deblocarea unei uși din municipiul Bârlad.                                                                                                    Părinții unui copil în vârstă de 9 ani au apelat la numărul unic pentru situații de urgență 112, declarând faptul că minorul se află blocat în casă și nu răspunde, deși a fost apelat aproape 60 minute.
La sosirea pompierilor, tatăl minorului încerca să deschidă ușa apartamentului folosind o secure. Cu acordul părinților, salvatorii de la ISU  au forțat ușa și au patruns în locuință.

Minorul a fost găsit dormind profund într-unul dintre dormitoare. După ce a fost trezit, copilul a fost evaluat medical, starea sa de sănătate fiind una bună. Copilul a declarat că nu a auzit niciun zgomot, chiar dacă tatăl său bătuse cu securea în ușă, în încercarea de a pătrunde în locuință.

”Menționăm faptul că autoscara mecanică nu a putut fi folosită din cauza mașinilor parcate neregulamentar” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui .

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Doi polițiști duși la audieri după perchezițiile efectuate la RAR Vaslui

Zeci de percheziţii au avut loc în mai multe judeţe din Moldova. Procurorii anticorupţie strâng astfel probe într-o amplă...
- Advertisement -

Alte știri de interes

- Advertisement -