Pompierii vasluieni au lucrat o oră pentru descarcerarea unei victime ( Foto)

0
- Reclamă -

Accident rutier grav pe DN24, în localitatea Văleni.Pompierii vasluieni au lucrat o oră pentru descarcerarea unei victime.

Pompierii vasluieni au lucrat o oră pentru descarcerarea unei victime

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale echipate cu module pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip C1 (Terapie Intensivă Mobilă) și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DN24, pe raza localității Văleni, comuna Văleni. În accident au fost implicate două autovehicule și două persoane. Conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a izbit un autovehicul de mare tonaj, autovehicul care venea din sens opus.

Pompierii vasluieni au lucrat o oră pentru descarcerarea unei victime
Accident rutier soldat cu pierderea unei vieți


“ La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsită o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 22 ani, încarcerată într-un autoturism. Medicul de pe ambulanța TIM a stabilit că victima prezenta leziuni incompatibile cu viața. Operațiunea de extragere a victimei dintre fiarele contorsionate ale autoturismului a durat aproximativ o oră” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

- Reclamă -

Circumstanțele producerii acestui accident rutier, precum și cauzele decesului sunt cercetate de lucrătorii instituțiilor abilitate în acest sens.

- Reclamă -

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.