Poz(N)a zilei: aglomerație la ridicarea ajutoarelor oferite de UE

Peste 500 de persoane stau să își ridice alimentele și produsele de igienă oferite de UE. Distanțarea socială este o necunoscută în acest caz.

0
Poz(N)a zilei: aglomerație la ridicarea ajutoarelor oferite de UE
- Reclamă -
PNL Barlad Alegeri 2024

Un cititor ne-a trimis pe adresa redacției două fotografii realizate, luni 22 Martie, în curtea Centrului de Afaceri Tutova. Peste 500 de persoane stau să își ridice ajutoarele oferite de Uniunea Europeană. Sub privirile celor doi polițiști locali, oamenii s-au aliniat la coadă fără a respecta limita de distanțare socială.
aglomerație la ridicarea ajutoarelor oferite de UE Poz(N)a zilei: aglomerație la ridicarea ajutoarelor oferite de UE aglomerație la ridicarea ajutoarelor oferite de UE Poz(N)a zilei: aglomerație la ridicarea ajutoarelor oferite de UE

Reamintim că începând de astăzi sunt așteptați la C.A.T. persoanele încadrate în grad de handicap grav și accentuat pentru a-și ridica produsele alimentare și de igienă oferite prin programul POAD. Beneficiarii trebuie să prezinte o copie după buletinul de identitate și după certificatul de încadrare în grad de handicap.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.