Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

AdministrațiePreședintele Consiliului Județean, în postura de Moș Crăciun!
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Președintele Consiliului Județean, în postura de Moș Crăciun!

Cele mai citite Știri

Președintele Consiliului Județean, în postura de Moș Crăciun!

- Reclama -

Grație Asociației Empatic Vaslui, președintele Consiliului Județean, Dumitru Buzatu, a jucat rolul de Moș Crăciun pentru copiii din comunele Bogdănești și Roșiești.

Președintele Consiliului Județean, în postura de Moș Crăciun!

Apariția moșului a stârnit senzație, cei mici așteptând cu nerăbdare cadourile oferite de Moș.
Acestea nu au fost deloc puține: dulciuri și jucării, dar și cutii surpriză, cu hăinuțe și încălțăminte, cu produse de igienă, jucării, cărți și dulciuri, pregătite cu drag, potrivit vârstei fiecăruia.
Și nu a fost copil pe care Moșul să îl vadă și să nu îi ofere câte ceva. Bucuria a fost pe măsură.

Pentru cei la care Moșul nu a ajuns au fost lăsate daruri la Primăria din localitate, urmând ca acestea să fie împărțite în zilele următoare.
Acțiunea face parte din campania umanitară ”Fii și tu un Moș Crăciun! Pune într-o cutie, un strop de bucurie”, derulată de Asociația Empatic.

Președintele Consiliului Județean în postura de Moș Crăciun! Președintele Consiliului Județean, în postura de Moș Crăciun! Președintele Consiliului Județean în postura de Moș Crăciun! Președintele Consiliului Județean, în postura de Moș Crăciun!
”Am avut bucuria de a-l avea alături de noi și pe Moș Crăciun! De data aceasta unul special, reprezentat de președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, cel care ne-a susținut de altfel în toate acțiunile derulate până acum. Mulțumim acestuia, dar și tuturor celor fără de care campania noastră nu ar fi avut o asemenea amploare: SC Nomis 2003 SRL, Loredana Georgiana Rotaru și părinților elevilor Școlii de dans ”Happy Steps”, Asociației Caritas Iași, prof. Mihaela Ionașcu și copiilor de la clasă, precum și tuturor celor care, din țară sau din străinătate, au pregătit cadouri pentru acesti copii. Nu în ultimul rând, mulțumim voluntarilor noștri, celor care zile întregi au cărat, sortat, împachetat: Gabriela Grigoruță, Petronela Hurdubaia, Ana Anahi, Alina Vițelaru, Roxana Sava, Vlad Ghețu”, a declarat Mihaela Zărnescu, președintele Asociației Empatic Vaslui.

Peste 400 de copii, din comunele Dumești, Solești, Deleni, Bogdănești și Roșiești s-au bucurat anticipat de darurile oferite de Crăciun, în cadrul campaniei umanitare.

- Reclama-reclame ziare barlad
Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
- Reclamă -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Dezinsecție efectuată de CUP SA în zilele de 31 iulie și 1 august 2024

SC COMPANIA DE UTILITĂȚI PUBLICE  SA,aduce la cunostință bârladenilor că in baza contractului de servicii nr. 54/16-05-2024 ȋncheiat cu...

Alte știri de interes

- Advertisement -