Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

- Reclamă -
reclame ziare barlad
Politică”Primarul Zero proiecte vrea să fure încă un proiect”
Articol din categoria: Stiri si Informatii

”Primarul Zero proiecte vrea să fure încă un proiect”

Cele mai citite Știri

”Primarul Zero proiecte vrea să fure încă un proiect”

- Reclama -

”Primarul Zero proiecte vrea să fure încă un proiect”

“Ce legătură este între „Autostrada Vasluienilor” și primarul Dumitru Boroș?NICIUNA.

Zvonurile care circulă de ceva vreme prin Bârlad și care mi-au ajuns și mie la ureche spun că primarul „ZERO PROIECTE”, așa cum îl numesc bârlădenii pe cel mai slab primar din istoria administrației locale, VREA SĂ FURE încă un proiect pe care să și-l treacă în lista de realizări.

De data asta, e vorba despre Drumul Expres Tișița – Albița, adică acel proiect căruia i-am dedicat ultimii 3 ani și jumătate din munca mea în Parlament și nu numai.

Știți bine, am anunțat mereu, cu bucurie, fiecare etapă peste care am trecut cu multe, foarte multe piedici, de la toți cei care au batjocorit chiar ideea că vasluienii ar putea avea vreodată, la ei acasă, o autostradă sau un proiect de mare infrastructură. Printre ei, primarul Dumitru Boroș, care, în loc să susțină un proiect pentru județul Vaslui, strângea în 2019 semnături pentru Autostrada Iași – Târgu-Mureș!!!

Dacă dl. Boroș a mizat pe memoria colectivă scurtă atunci când și-a însușit fără să clipească proiectele primarilor din anii anteriori, vreau să îl anunț că, acum, ocaua cu care l-am prins e mică rău și dă pe dinafară de atâta minciună și ipocrizie.

- Reclama-reclame ziare barlad

Cu un mandat ratat pentru bârlădeni și intrat deja în prelungiri, dl. Boroș se agață de orice crede că i-ar putea aduce simpatia și votul unor oameni pe care, în 2016, i-a îmbătat cu promisiuni și pe care, patru ani la rând, i-a trădat prin nepricepere și, mai ales, prin impostură.

Când ajungi să te împăunezi cu proiectele altora, la care nu ai muncit o clipă, despre care nu știi să spui o iotă și pe care nu le-ai susținut niciodată, ba mai mult, cărora le-ai pus bețe în roate, cred că nici calificativul de IMPOSTOR nu te mai poate caracteriza îndeajuns.

Domnule primar Boroș, spuneți-le și bârlădenilor ce minune v-a făcut ca, pe ultima sută de metri a unui mandat steril, să vă schimbați brusc părerea despre proiectul Drumului Expres Tișița – Albița, să ajungeți să credeți în realizarea lui, să faceți strategii încât să-l confiscați!!!

Să fie oare faptul că proiectul e cel mai mare din zona Moldovei, singurul realizabil deocamdată, că e unul de interes pentru vasluieni, că scrie mare pe el DEZVOLTARE și LOCURI DE MUNCĂ, că e gata pregătit să-și urmeze cursul la etapa de elaborare a Studiului de Fezabilitate, că a fost muncit de altcineva???

Pe cine credeți că mai puteți păcăli, când se vede cu ochiul liber că ați rămas fără haine în fața bârlădenilor?

Hoțul la întuneric și adevărul la lumină! Locul Drumului Expres Tișița-Albița e pe harta județului Vaslui, pentru toți vasluienii, așa cum l-am gândit într-un birou mic, cu o mână de oameni alături” a transmis prin intermediul unui comunicat de presă deputatul ALDE, Daniel Olteanu.

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Program CARP Barlad Paste 2023
- Reclamă -
- Reclamă -
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -

Ultimele știri

65 ani de istorie, zeci de generații care au absolvit, profesori de excepție -acesta este CV-ul cu care se laudă liceul “ Eminescu”

În 1958 ansamblul de clădiri construit în orașul Bârlad cu destinația de a fi liceu militar sau Academie militară...

Alte știri de interes

- Advertisement -