Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

- Reclamă -
reclame ziare barlad
AdministrațiePrimul pas pentru construcția noului corp de spital la Bârlad a fost...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Primul pas pentru construcția noului corp de spital la Bârlad a fost demarat. Documentația pentru studiu de fezabilitate urmează a fi publicată

Noul corp de spital urmează să găzduiască  șapte secții, 10 compartimente și 393 de paturi.

Cele mai citite Știri

Primul pas pentru construcția noului corp de spital la Bârlad a fost demarat. Documentația pentru studiu de fezabilitate urmează a fi publicată

Noul corp de spital urmează să găzduiască  șapte secții, 10 compartimente și 393 de paturi.

- Reclama -

În ultima conferință de presă susținută de primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroș, acesta a declarat că un nou pas a fost demarat în ceea ce privește construcția noului corp de spital. Anunțul privind întocmirea studiului de fezabilitate urmează a fi publicat de către Jurnalul European , așa cum prevăd normativele în vigoare.

Valoarea întocmirii documentului solicitat este de 1.500.000 de lei și a fost trimis Jurnalului European pentru publicare. Cei interesați de întocmirea studiului de fezabilitate au termen limită până la data de 1 septembrie 2021,autoritatea locală bârlădeană având speranța că proiectul de execuție va prinde , probabil, și o finanțare.

” De ani de zile s-a simțit nevoie unui corp nou de spital la Bârlad. Știți cu toții că suntem într-un plan de conformare de ani de zile. Știți că am achiziționat o consultanță ,consultanță care avea menirea să ne ajute să întocmim o documentație necesară pentru întocmirea unui SF la nivel de municipiu. Această consultanță și-a făcut treaba, astăzi când vorbim, documentația a fost predată, respectiv a fost trimisă către Jurnalul European. Această investiție este în valoare de 1.500.000, 15 miliarde de lei. Dispozițiile legale sunt în felul următor: dacă valoare depășește 900.000 de lei trebuie publicat în Jurnalul European. Așteptăm ofertanții pentru executarea SF-ului pentru corpul nou de spital” a declarat edilul șef al orașului, Dumitru Boroș.

Noul corp de spital urmează să găzduiască  șapte secții, 10 compartimente și 393 de paturi. Studiul de fezabilitate va fi o lucrare mai complexă, aceste documente permitând ,mai apoi, scoaterea proiectării și a executării lucrării la licitație.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

- Reclama-reclame ziare barlad

Cristina Rădulescu

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
Program CARP Barlad Paste 2023
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
Urari Paste CARP Barlad
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Program-Carp_BArlad-Sarbatori-Iarna-2023
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Lica Lilia este noul medic gastroenterolog al spitalului bârlădean

Doctorul Lica Lilia este medic rezident an V in specialitatea Gastroenterologie și care din această iarnă s-a alăturat echipei...

Alte știri de interes

- Advertisement -