Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: luni, 19 aprilie, 2021

Starea vremii astăzi

: 19 aprilie, 2021
7 C
Bârlad
- Reclamă -

PSD și ALDE vor conduce Consiliul Județean Vaslui în următorii 4 ani

Cele mai citite

PSD și ALDE vor conduce Consiliul Județean Vaslui în următorii 4 ani

După ce liberalii s-au întâlnit cu cei din Alianța USR-PLUS pentru a stabili “ facilitățile necesare pentru ca Vasluiul să reprezinte un oraș sigur, stabil”, marți 6 septembrie , reprezentanții PSD împreună cu cei de la ALDE au negociat colaborarea ce vizează buna funcționare a Consiliului Județean Vaslui.

PSD și ALDE vor conduce Consiliul Județean Vaslui

Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, s-a întâlnit cu deputatul Daniel Olteanu , președintele ALDE,  pentru a stabili viitoarea colaborarea cu reprezentanții acestei formațiuni politice.

“ Rezultatele alegerilor au confirmat: nicio alianță majoritară în Consiliul Județean Vaslui nu se poate face fără ALDE, iar eu, ca președinte al ALDE Vaslui (filiala care obținut cel mai mare scor la nivel național) sunt un om al dialogului.  

PNL a refuzat orice discuție pentru Consiliul Județean Vaslui, nu m-a contactat nimeni, previzibil: au fost interesați doar de un scor politic, s-au văzut cu sacii în căruță și acum fug de răspunderea administrării județului.

În aceaste condiții, viitoarea majoritate în Consiliul Județan Vaslui este una PSD – ALDE, o majoritate construită în jurul unor proiecte pe care le vom armoniza în perioada următoare. Există, cu siguranță, multe puncte comune între componenta de protecție socială a programului PSD și partea de investiții masive, promovată de ALDE.

Mă bucur că am găsit în președintele Dumitru Buzatu un interlocutor atent și interesat să facem echipă pentru județ, interesat să avem stabilitate și decizii unitare în Consiliul Județean, pentru următorii patru ani.

Personal, îmi doresc patru ani de dezvoltare a județului, vreau să recuperăm decalajele față de alte regiuni, vreau ca Vasluiul nostru să devină cu adevărat un județ european, iar cu colegul meu Dan Marian vicepreședinte al Consiliului Județean sunt convins că vom reuși să dinamizăm lucrurile în sensul ăsta” a declarat deputatul Daniel Olteanu, președintele ALDE Vaslui pentru spinos.ro

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Schimbare de ”gardă” la Inspectoratul Școlar Județean Vaslui

Liliana Ciobanu este noul șef al învățământului vasluian. Aceasta preia funcția de inspector general al ISJ Vaslui după ce...
- Advertisement -

Alte știri de interes

- Advertisement -