Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

- Reclamă -
reclame ziare barlad
AdministrațieRevoltă la Perieni! Oamenii solicită demiterea primarului
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Revoltă la Perieni! Oamenii solicită demiterea primarului

Oamenii sunt nemulțumiți din cauza prețului solicitat de primărie, de 12 euro/ mp, în cazul în care nu mai încheie alte contracte de concesiune și decid să cumpere terenul pentru a deveni proprietari.

Cele mai citite Știri

Revoltă la Perieni! Oamenii solicită demiterea primarului

Oamenii sunt nemulțumiți din cauza prețului solicitat de primărie, de 12 euro/ mp, în cazul în care nu mai încheie alte contracte de concesiune și decid să cumpere terenul pentru a deveni proprietari.

- Reclama -
Zeci de oameni au strigat că vor demiterea edilului Iacob, primarul a fugit din instituție

Peste 50 de cetățeni din comuna Perieni s-au adunat vineri dimineața în fața primăriei din localitate pentru a cere demiterea primarului. Omenii sunt revoltați din cauză că edilul le cere să plătească sume imense pentru terenurile pe care le-au avut în concesiune, terenuri care se află la marginea localității și nu beneficiază de utilități.

Aproximativ 50 de familii reclamă că le-au expirat contractele de concesiune încheiate cu Primăria Perieni pentru suprafețele de teren pe care și-au construit casele în urmă cu 25 de ani. Oamenii sunt nemulțumiți din cauza prețului solicitat de primărie, de 12 euro/ mp, în cazul în care nu mai încheie alte contracte de concesiune și decid să cumpere terenul pentru a deveni proprietari.

Revoltă la Perieni! Oamenii solicită demiterea primarului Revoltă la Perieni! Oamenii solicită demiterea primarului

“Un primar hoț, un tâlhar. Nu vrea să stea de vorbă cu noi. Ne înjură, ne face proști, nespălați. Nu se poate discuta cu el. Suntem puși să plătim peste 500 de milioane de lei vechi pentru un teren aflat la margina localității. Nu avem canalizare, nu avem asflat. Cum să coste 12 euro mp? Evaluarea a fost făcută la mișto. A venit un evaluator și a făcut câtea o poză cu telefonul la terenurile noastre. Pentru asta suntem puși acum să plătim câte 500 de lei. Să plece primarul, intrăm cu bâtele peste el. Să se ducă la firmele lui că nu se mai satură de bani”, au declarat revoltați oamenii.

Prefectul Daniel Onofrei a mers vineri la Perieni pentru a discuta cu oamenii nemulțumiți.

- Reclama-reclame ziare barlad

“Reprezentanții Primăriei Perieni susțin că acest preț a reieșit în urma unei evaluări făcute de un evaluator autorizat. În urma discuțiilor purtate cu cetățenii am stabilit că Instituția Prefectului Vaslui va analiza sotuația și va face o verificare în ce privește corectitudinea evaluării terenurilor respective.

Ca reprezentant al Guvernului în teritoriu trebuie să asigur o comunicare eficientă între cetățeni și autorități, dar și între autorități și instituțiile statului. Instituția Prefectului este mereu implicată în găsitea unor soluții legale pentru a rezolva problemele care apar în comunitățile locale.

Întotdeauna este necesară o mediere eficientă între cetățeni și autorități în cazul în care apar conflicte sau diferențe de opinii. Oamenii trebuie să fie bine informați cu privire la deciziile luate la nivel local”, a declarat prefectul Daniel Onofrei.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Urari Paste CARP Barlad
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Casa de ajutor reciproc barlad
Program-Carp_BArlad-Sarbatori-Iarna-2023
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Poliția și familia îl caută! Sunați la 112 dacă îl vedeți

Miercuri, 17 aprilie 2024, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată, cu privire faptul că GHEORGHIU MIHAI ALEXANDRU, din municipiul...

Alte știri de interes

- Advertisement -