Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

Politică“Românii au nevoie de stabilitate și de lipsa grijei zilei de mâine“,...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

“Românii au nevoie de stabilitate și de lipsa grijei zilei de mâine“, declară deputatul PNL ,dr, Nelu Tătaru

Cele mai citite Știri

“Românii au nevoie de stabilitate și de lipsa grijei zilei de mâine“, declară deputatul PNL ,dr, Nelu Tătaru

- Reclama -
PNL Barlad Alegeri 2024
Președintele Partidului Național Liberal (PNL) Vaslui, deputatul Nelu Tătaru, a anunțat astăzi, după ședința Biroului Politic Național, o serie de propuneri fiscale menite să atragă investiții și să genereze locuri de muncă în România.

Deputatul PNL Nelu Tătaru a declarat că aceste măsuri sunt esențiale pentru stabilitatea economică a țării și pentru asigurarea unui viitor fără griji pentru cetățeni.

Una dintre propunerile-cheie ale PNL este reducerea cotei unice de impozitare. Prin această măsură, partidul își propune să ofere un stimulent pentru mediul de afaceri, facilitând investițiile și creșterea economică. Totodată, PNL dorește să mențină cota actuală de 8% a impozitului pe dividende, pentru a sprijini dezvoltarea companiilor și atragerea de investitori.

O altă inițiativă importantă este menținerea cotei actuale de TVA, cu argumentul că o creștere a acesteia ar avea efecte negative în lanț asupra consumatorilor și asupra economiei în ansamblu. PNL susține că stabilitatea fiscală este esențială pentru atragerea investițiilor și pentru asigurarea unui climat favorabil afacerilor. În același context, PNL propune și menținerea pragului de 500.000 de euro pentru microîntreprinderi, ceea ce ar permite acestor companii să beneficieze de un regim fiscal avantajos și să se dezvolte în continuare.

De asemenea, partidul dorește să sprijine profesii liberale și să plafoneze contribuțiile sociale la persoanele fizice autorizate (PFA-uri), pentru a le oferi acestora un mediu de afaceri stabil și predictibil

Nelu Tătaru afirmă că PNL susține introducerea unui pachet fiscal special pentru investițiile de peste 50 de milioane de euro în România. Partidul consideră că aceste investiții sunt vitale pentru dezvoltarea economică a țării și pentru crearea de noi locuri de muncă. Prin facilitarea acestor investiții, PNL își propune să aducă stabilitate și prosperitate în rândul populației.

- Reclama-reclame ziare barlad

„Avem nevoie de investiții! Românii au nevoie de locuri de muncă! Românii au nevoie de stabilitate și de lipsa grijei zilei de mâine. Iar investițiile sunt generatoare de locuri de muncă, de progres și de stabilitate economică”, a declarat deputatul PNL Nelu Tătaru. Acesta subliniază faptul că investițiile reprezintă o sursă vitală de creare a locurilor de muncă și de dezvoltare economică.

Tătaru consideră că prin implementarea acestor măsuri fiscale, se va crea un mediu propice pentru investitori și se vor stimula afacerile locale, ceea ce va contribui la îmbunătățirea bunăstării și creșterea nivelului de trai al românilor.

În contextul unei economii în continuă schimbare și a provocărilor generate de pandemie, PNL subliniază că este crucial să se ofere un cadru fiscal stabil și predictibil pentru investitori. Prin menținerea cotei unice de impozitare și a cotei actuale de TVA, partidul urmărește să elimine incertitudinile și să ofere un climat favorabil pentru afaceri.

De asemenea, prin menținerea pragului de 500.000 de euro pentru microîntreprinderi și prin sprijinirea profesilor liberale și plafonarea contribuțiilor sociale la PFA-uri, PNL dorește să ofere suport și să încurajeze dezvoltarea sectorului privat, care joacă un rol important în economia românească.

“Investițiile sunt generatoare de locuri de muncă, de progres și de stabilitate economică. Am intrat în această coaliție pentru a reprezenta ̂, pentru a apăra mediul privat și investițiile atât de necesare României. Sunt sigur că toate acestea pot fi implementate și că putem progresa fără a crește inutil povara românului de rând! România are nevoie de soluții, de oameni care înțeleg nevoile societății și care sunt capabili să transmită încredere prin fapte, nu vorbe. Este atât de necesară reducerea cheltuielilor de funcționare a statului, este imperios necesar un plan de acțiune concret de reducere și eficientizare a cheltuielilor publice!

Avem nevoie să combatem evaziunea fiscală, un fenomen extrem de vizibil, dar care pare că de multe ori „alunecă” nevăzut. Istoria nu uită, timpul este cel mai aprig martor, iar viitorul nu trebuie să mai fie unul al dezamăgirilor. Oamenii vor să audă: “am făcut, am văzut”….s-au saturat de “vom face, vom vedea, vom discuta”. Toate acestea sunt realități! Concluzii în urma unei radiografii reale a societății în care trăim!

Viitorul depinde de acest ACUM… așadar, să începem să corectăm, să vindecăm acolo unde se poate și să tăiem “buruiana” de la rădăcină acolo unde este necesar”, a mai spus Nelu Tătaru.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Concert Seara Șlagărelor Nemuritoare Bârlad
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Candidatul PNL la președinția CJ Vaslui, dr.Nelu Tătaru, vine cu o viziune nouă în politica românească

Aducând o nouă perspectivă în arena politică, Nelu Tătaru, candidatul PNL pentru Consiliul Județean Vaslui, își propune să schimbe...

Alte știri de interes

- Advertisement -