Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

InfracționalS-a făcut dreptate!
Articol din categoria: Stiri si Informatii

S-a făcut dreptate!

Cele mai citite Știri

S-a făcut dreptate!

- Reclama -
PNL Barlad Alegeri 2024

Suspect reţinut  bănuit de comiterea  mai multor Infracțiuni ( vătămare corporală, lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare )

Poliţiştii bârlădeni au reţinut un bărbat din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de vătămare corporală, lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare. Față de tatăl acestuia, a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 27 de ani, din Bârlad, bănuit de comiterea infracţiunilor de vătămare corporală, lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare. Tatăl acestuia, în vârstă de 53 de ani, domiciliat în aceeași localitate, este bănuit de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Cercetările au fost desfășurate în cadrul a 5 dosare penale, reunite la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, faptele penale fiind derulate de către persoanele sus-menționate în perioada 2017 – septembrie 2020. Ca urmare a activității infracționale,ar fi fost vătămate un număr de 5 persoane din municipiul Bârlad, cu vârste cuprinse între 24 și 39 de ani.

În data de 11 septembrie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat, față de bărbatul de 27 de  ani, măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul de 53 de ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

În cauză sunt continuate cercetările pentru stabilirea activității infracționale a persoanelor implicate.

- Reclama-reclame ziare barlad

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Concert Seara Șlagărelor Nemuritoare Bârlad
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Candidatul PNL la președinția CJ Vaslui, dr.Nelu Tătaru, vine cu o viziune nouă în politica românească

Aducând o nouă perspectivă în arena politică, Nelu Tătaru, candidatul PNL pentru Consiliul Județean Vaslui, își propune să schimbe...

Alte știri de interes

- Advertisement -