Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

Politică“ Să poți deveni un om public în zilele de urgie”
Articol din categoria: Stiri si Informatii

“ Să poți deveni un om public în zilele de urgie”

Cele mai citite Știri

“ Să poți deveni un om public în zilele de urgie”

- Reclama -

Cine este Vintila?

“ Să poți deveni un om public în zilele de urgie”

“ Ce înseamnă să ai suflet politic? Înseamnă să nu fii tont, să nu te laşi îmbătat cu apă rece, să ştii să vezi, să simţi, să pricepi la iuţeală, să fii sensibil la microsemnale, să te doară de năpasta altora, să consideri problema pâinii aproapelui tău ca pe o datorie spirituală iar nu ca pe o simplă problemă materială, să poţi oricând deveni – cum atât de frumos a spus Iorga – un om public în zilele de urgie. Asta-i criza cea mare: a pierit din conştiinţa oamenilor sufletul politic, au devenit nişte robi nătângi. Şi nişte laşi – sufletul politic presupune o doză minimală de curaj” spunea Nicolae Steinhardt.

Ar fi binevenit ca toți actorii politici să pună în practică vorbele monahului de la Rohia, poate așa am vedea sufletul politic al candidaților. Cert este că, Ana Maria Vintilă , candidatul USR-PLUS, dă dovadă de o doză de curaj. Într-o lume a bărbaților este singura prezență feminină care s-a înscris în bătălia pentru Primăria Bârlad.

Ana Maria Vintilă
“ eu sunt VINTILĂ”

“Ultimii 30 de ani de minciuni, hoție și incompetență m-au adus la capătul răbdării. Oare nu e timpul să îndreptăm lucrurile strâmbe făcute în orașul nostru?

Sunt Ana-Maria Vintilă și candidez la funcția de primar al Bârladului, din partea Alianței USRPLUS.

După tragedia de la Colectiv, pentru noi toți, nimic nu a mai fost la fel! Am înțeles că nu suntem în siguranță și că oricând corupția și incompetența ne pot doborî. Oricât ne-am proteja, sistemul ne ajunge din urmă când mergem la spital, la școală sau într-un club. Am înțeles că suntem cu toții conectați în această societate și fie mergem cu toții spre bine, fie cu toții spre rău.

- Reclama-reclame ziare barlad

M-am înscris în USR simțind că aici pot face ceva pentru orașul nostru. Mă implic oferind lucruri clare, soluții eficiente, economicoase și trainice. Ele sunt rețeta după care trebuie condus Bârladul, pentru ca banul public să nu mai fie risipit și batjocorit după cum au interes unii sau alții.

Eu sunt Vintilă!

La fel cum tu ești Ionescu, Popescu sau Florescu.

Tot Vintilă este domnul Croitoru care trăiește de peste 30 de ani pe o stradă neasfaltată și fără canalizare.

Vintilă este domnul Barbu, care vinde în piață și pe parcursul verii se sufocă de căldură, iar în timpul iernii îngheață de frig.

Doamna Năstase stă singură în casă cu gândul la momentul când își va revedea copiii și nepoții plecați peste hotare. Dânsa tot Vintilă este!

Vintilă este Andrei, tânărul nevoit să renunțe la studii și să plece în străinătate la muncă, forțat de lipsa oportunităților pentru tineri.

Vintilă sunt eu, tu, frații și părinții tăi.

Vintilă suntem noi, oamenii simpli care s-au săturat de hoție și minciună!

Ca și voi, nu mai vreau hoție la primărie!

Vă invit să îmi cunoașteți echipa și să mă urmăriți pe www.eusuntvintila.ro. “ le-a transmis bârlădenilor Ana Maria Vintilă , candidat USR-PLUS la Primăria Bârlad.

Nu am putea încheia mai bine acest articol decât cu fraza “ să punem capăt discriminării politice. Să redevenim oameni cu suflet, minte şi niţică bărbăţie, adică oameni politici “ –  Nicolae Steinhardt , mai ales în cazul de față.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Un profesor cu har oferă tinerilor bârlădeni o ALTFEL de tabără în care utilul se îmbină cu plăcutul

Asociația “Viitor Trecutului Nostru” din Bârlad continuă , în al șaselea an consecutiv , programul “Universul noilor tehnologii și...

Alte știri de interes

- Advertisement -