Sănătatea pacienților,dar și a personalului medical din nou în prim plan!

De puțin timp au fost achiziționate și montate cele 150 de lămpi ultraviolete,valoarea acestor echipamente medicale fiind de 1.800.000 de lei.

0
Sănătatea pacienților,dar și a personalului medical din nou în prim plan
- Reclamă -

Vești bune pentru pacienți,dar și pentru cadrele medicale ce își desfășoară activitatea la spitalul bârlădean. De puțin timp au fost achiziționate și montate cele 150 de lămpi ultraviolete,valoarea acestor echipamente medicale fiind de 1.800.000 de lei. Contractul a fost semnat în luna Februarie , iar personalul medical a fost instruit în legătură cu aceste dispozitive.

“ Aceste lămpi UV nu au efecte nocive asupra pacienților, fiind dispozitive de sterilizare a aerului, ce combină radiația luminii ultraviolete (UV) 254 nm și radicalii hidroxil bioactivi pentru a face aerul steril și igienic distrugând bacteriile, virusuri, fungi, mucegaiuri și spori, agenți etiologici,neutralizând totodată și gazele de etilen (C2H4) cu efect coroziv pentru mediul înconjurător.

Sănătatea pacienților dar și a personalului medical din nou în prim plan Sănătatea pacienților,dar și a personalului medical din nou în prim plan! Sănătatea pacienților dar și a personalului medical din nou în prim plan Sănătatea pacienților,dar și a personalului medical din nou în prim plan! Sănătatea pacienților dar și a personalului medical din nou în prim plan Sănătatea pacienților,dar și a personalului medical din nou în prim plan!
DECONTAMINAREA ESTE BIO, 96% ≤ decontaminare bio în prima oră – agențietilenți lungi rezistenți, care nu pot fi filtrați, toate tipurile de microorganisme, virus, gripă, patogeni RSV, mucegai, ciupercă. Personalul a fost deja instruit, iar lămpile UV montate pe secții, cu ajutorul echipei de la LIAMED SRL Brașov.

Mulțumiri celor care au inițiat acest proiect, dar și celor care au dus la capăt finalizarea acestei acțiuni” au declarat reprezentanții instituției sanitare bârlădene.

Cristina Radulescu

- Reclamă -

Sănătatea pacienților dar și a personalului medical din nou în prim plan Sănătatea pacienților,dar și a personalului medical din nou în prim plan!

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.