Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: miercuri, 27 octombrie, 2021

Starea vremii astăzi

: 27 octombrie, 2021
25.7 C
Bârlad
- Reclamă -
Anunturi mica publicitate
reclame ziare barlad
AdministrațieScăpăm de târgul auto de pe străzile Bârladului!
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Scăpăm de târgul auto de pe străzile Bârladului!

Vremea astăzi

27 octombrie, 2021 -
25.7 C
Bârlad

Curs Valutar astăzi

RON - Română (nou) leu
EUR
4,949
USD
4,264
CHF
4,639
GBP
5,853

Cele mai citite Știri

- Advertisement -

Scăpăm de târgul auto de pe străzile Bârladului!

- Reclama -

Odată cu deschiderea noului târg auto din localitate, proprietarii autoturismelor expuse spre vânzare pe domeniul public riscă sancțiuni importante, dacă nu respectă legislația în vigoare, cu privire la comerțul stradal.

Scăpăm de târgul auto de pe străzile Bârladului!

Astfel, potrivit prevederilor Hotărârii de Consiliu Local nr. 102/2019, art. 4, persoanele fizice care își vor expune mașinile spre vânzare pe partea carosabilă a drumurilor, parcărilor, trotuarelor sau spațiilor verzi ale domeniului public riscă amenzi cuprinse între 500 lei și 1.000 lei.

Persoanele juridice care încalcă prevederile aceluiași articol pot fi sancționate cu amenzi cuprinse între 1.000 lei și 2.000 lei. Constatarea contravențiilor și aplicarea sanțiunilor se fac de către angajații Poliției Locale Bârlad.

„Întrucât spațiul de expunere amenajat inițial la Centrul de Afaceri nu a răspuns preferințelor bârlădenilor care au autoturisme de vânzare, am amenajat un altul, situat în incinta bazarului de pe strada General Vasile Milea. Aici, zona, una destul de populată și accesibilă, a fost pregătită încă din toamnă, are supraveghere video și pază, deci nu mai sunt motive pentru cei care au mașini scoase la vânzare să spună că potențialii cumpărători nu s-ar deplasa până la târg pentru a le vedea mașinile. Așadar, facem apel la toți cei care vând mașini să elibereze domeniul public și să le ducă în noul târg, din două considerente. În primul rând sancțiunile sunt destul de mari și apoi tarifele de staționare sunt mai mult decât simbolice. Începem astfel să degajăm în principal arterele principale ale municipiului care, după cum se observă, au fost sufocate de astfel de autoturisme. Angajații Poliției Locale vor începe imediat acțiunea de identificare a proprietarilor acestor mașini, indiferent de zona în care se află expuse spre vânzare”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

- Reclama-

Programul de funcționare al noului târg, care are o capacitate totală de până la 100 de autoturisme, este de luni până duminică, în intervalul orar 08.00-14.00. Pentru prima zi de expunere se percepe o taxă de 10/autoturism iar din a doua zi taxa este de 1 leu/zi, pentru toata perioada de expunere în târg. De menționat că, în cazul în care o persoană a fost sancționată pentru ocuparea domeniului public cu un autoturism scos la vânzare iar aceasta nu se conformează pentru a-și muta mașina, o sancțiunea cu același cuantum poate fi dată și în ziua imediat următoare.

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -
NEW-Residence-barlad
- Advertisement -
NEW-Residence-barlad
- Advertisement -
Publicitate si Anunturi Media Barlad
- Advertisement -
- Advertisement -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -

Ultimele știri

Locuitorii de pe opt străzi din Bârlad nu vor avea apă la robinete

AQUAVAS SA Vaslui- Sucursala Bârlad, anunță beneficiarii serviciului de alimentare cu apă că în data de 28 octombrie 2021...
- Reclama -
- Reclama -
NEW-Residence-barlad
- Reclama -

Alte știri de interes

- Advertisement -