Se schimbă vremea: Cod Galben de vânt puternic pentru Moldova

În Moldova, iar pe parcursul zilei de miercuri (24 martie) și în nord-estul Munteniei vor fi perioade în care vântul va avea intensificări cu viteze de 55-65 km/h, iar pe arii restrânse peste 70 km/h.

0
Se schimbă vremea: Cod Galben de vânt puternic pentru Moldova
- Reclamă -

Începând de astăzi și până joi 25 martie, ora 10, în majoritatea regiunilor este în vigoare o atenționare meteorologică de lapoviță, intensificări ale vântului cu viteze în general de 45-55 km/h și vreme deosebit de rece. La munte va ninge și se va depune strat nou de zăpadă peste cel foarte consistent depus anterior. Vremea se va menține deosebit de rece, cu temperaturi preponderent negative în cursul nopților și al dimineților, iar îndeosebi în vestul, nord-vestul și, parțial, centrul țării, se va semnala brumă.

Totodată, de astăzi de la ora 12:00 până mâine la ora 18:00 este în vigoare un Cod Galben. Astfel, în Moldova, iar pe parcursul zilei de miercuri (24 martie) și în nord-estul Munteniei vor fi perioade în care vântul va avea intensificări cu viteze de 55-65 km/h, iar pe arii restrânse peste 70 km/h. Vor fi precipitații, în general slabe cantitativ, mai ales sub formă de ninsoare, temporar viscolită.

Tot până mâine, la ora 21 în Carpații Meridionali și local în Carpații Orientali va ninge, pe alocuri moderat cantitativ, iar la altitudini în general de peste 1500 m vântul va avea intensificări, cu rafale de peste 70-90 km/h, ninsoarea va fi viscolită, zăpada spulberată și vizibilitatea redusă sub 100 m.

 

Cristina Radulescu

- Reclamă -

od Galben de vânt puternic pentru Moldova Se schimbă vremea: Cod Galben de vânt puternic pentru Moldova

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.