Show de senzație pe scena “ Românii au talent”- bârlădeanca Florina Doboș a electrizat publicul

0
Show de senzație pe scena “ Românii au talent”- bârlădeanca Florina Doboș a electrizat publicul
sursa foto: facebook, arhiva personala Florina Dobos
- Reclamă -

Originară din Bârlad, Florina Doboș a reușit să-i surprindă pe cei patru jurați ai emisiunii “ Românii au talent”. Aceasta a primit patru de “ da”  datorită spectacolului inedit pe care l-a prezentat.

A practicat gimnastica de performanță timp de 15 ani la CSS Bârlad, iar la 12 ani a fost selecționată la lotul Național de Junioare de Gimnastică din Onești. Mai târziu, a urmat Facultatea de Educație Fizică și Sport de la Universitatea «Vasile Alecsandri» din Bacău. În 2009 a lucrat în Canada ca antrenor de gimnastică de performanță, iar între 2010 și 2013 a lucrat în Spania ca antrenor de fitness și aerobic. Acum este antrenor de fitness-aerobic  unde predă atât antrenamente personale, cât și clase, atât pentru adulți, cât și pentru cei mici.

“ Unul dintre secretele reușitei mele sunt cei 15 ani de experiență din sportul de performanță care mi-au dezvoltat spiritul competitiv, disciplina și perseverența” , a declarat membrilor juriului, Florina Doboș.

Fosta gimnastă se mai laudă și cu un titlul de campioană europeană la Fitness, aceasta fiind nevoită să o ia de la zero după o lungă pauză.

Pe scena emisiunii “ Românii au talent” Florina Doboș a prezentat o combinație spectaculoasă între Fitness și dans.

- Reclamă -
- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.