Start la audiențe! Deputatul Popica în dialog cu cetățenii

Acesta poate fi găsit în fiecare vineri , între orele 9-12, la cabinetul parlamentar situat pe bulevardul Republicii, în intersecția “ Cerbul de Aur”.

0
Start la audiențe! Deputatul Popica în dialog cu cetățenii
- Reclamă -

Transparență și comunicare! Deputatul Eduard Popica dorește un dialog activ cu cetățenii care întâmpină diverse probleme , și care sunt așteptați la cabinetul parlamentar, deschis de puțin timp la Bârlad.

Eduard Popica, deputat PSD , își dorește să fie aproape de oameni și de problemele lor. Acesta poate fi găsit în fiecare vineri , între orele 9-12, la cabinetul parlamentar situat pe bulevardul Republicii, în intersecția “ Cerbul de Aur”.

“ Dragi prieteni,
Așa cum am promis în campania electorală, vom încerca pe cât posibil, la fel cum am făcut-o și în perioada cât am fost Prefect al judetului Vaslui, să fim alături de oameni și de necesitățile lor.
În acest context, doresc să adresez invitația tuturor locuitorilor municipiului Bârlad, dar și a celor din comunele limitrofe, ca atunci când considera că le putem fi de folos, să ne treacă pragul Cabinetului Parlamentar, deschis în Bârlad, pe Bulevardul Republicii în intersecția “Cerbul de Aur”.
Aici, de luni pana joi, în intervalul orar 08.00-16.00, vă așteaptă consilierul Florin  Motrea , iar vinerea între orele 09.00-12.00, vă aștept personal pentru programul de audiențe.
În cea mai scurtă perioadă de timp, vom deschide și Cabinetul Parlamentar din municipiul Vaslui, acolo unde ne vom întâlni cu vasluienii și locuitorii comunelor din apropierea municipiului reședința de județ. Să auzim numai de bine!” a declarat Eduard Popica, deputat PSD.

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.