Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

AdministrațieTirul parcat aiurea i-a adus o amendă frumoasă unui șofer bârlădean
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Tirul parcat aiurea i-a adus o amendă frumoasă unui șofer bârlădean

În anul 2022, Poliția locală a intervenit ca urmare a celor 1622 sesizări telefonice și a verificat cele 368 petiții adresate de către cetățeni.

Cele mai citite Știri

Tirul parcat aiurea i-a adus o amendă frumoasă unui șofer bârlădean

În anul 2022, Poliția locală a intervenit ca urmare a celor 1622 sesizări telefonice și a verificat cele 368 petiții adresate de către cetățeni.

- Reclama -
PNL Barlad Alegeri 2024
“ Unde-i lege, nu-i tocmeală”, iar un conducător auto ce și-a lăsat tirul parcat pe o străduță din Bârlad a fost amendat de polițiștii locali. Sesizarea acestui aspect a fost făcută de un cetățean indignat de felul cum se parchează , mai nou, pe străzile orașului.

Un bârlădean cu simț civic a semnalat Poliției Locale dificultățile de deplasare pe trotuarul de pe strada Nicolae Tonitza,și anume faptul că autovehicule de mare tonaj nu respectă prevederile Codului rutier. Polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Publică și Rutieră au acționat cu prioritate în această zonă.

A fost identificat conducătorul autovehiculului, care a fost sancționat cu 750 lei amendă și sancțiunea complementară – trei puncte penalizare, în baza OUG nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Datorită faptului că autovehiculul nu a fost parcat la sediul societății, în baza HCL nr. 22/2002 a mai fost aplicată și o sancțiunea cu amenda în cuantum de 500 lei.

Tir parcat Tirul parcat aiurea i-a adus o amendă frumoasă unui șofer bârlădean

“ Cu privire la situațiile de nerespectare a prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice, poliția locală acționează constant pentru constatarea abaterilor pe care legea poliției locale conferă competența de a le sancționa.

- Reclama-reclame ziare barlad

Astfel, în anul 2022, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Siguranță Rutieră au alicat 2511 sancțiuni contravenționale în baza  OUG nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Pe de altă parte, Poliția Locală Bârlad a intervenit cu operativitate la toate sesizările cetățenilor, pentru a facilita deplasarea autovehiculelor și pietonilor pe străzile municipiului nostru.

Este adevărat că lucrările de refacere a străzilor au produs disconfort cetățenilor, însă acest fapt nu reprezintă o justificare pentru cei care pun în pericol pietonii ori alți participanți la trafic.

În anul 2022, Poliția locală a intervenit ca urmare a celor 1622 sesizări telefonice și a verificat cele 368 petiții adresate de către cetățeni”, au declarat reprezentanții instituției prin intermediul unei informări publice.

Puteți sesiza eventuale incidente la numerele de telefon sau adresele de poștă electronică ce sunt consemnate pe pagina web ori facebook a Poliției Locale Bârlad.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Casa de ajutor reciproc barlad
Concert Seara Șlagărelor Nemuritoare Bârlad
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Candidatul PNL la președinția CJ Vaslui, dr.Nelu Tătaru, vine cu o viziune nouă în politica românească

Aducând o nouă perspectivă în arena politică, Nelu Tătaru, candidatul PNL pentru Consiliul Județean Vaslui, își propune să schimbe...

Alte știri de interes

- Advertisement -