Titi Aur : ”am reușit să respir 20 de minute fără mască. M-am născut a doua oară!”

După șase zile cu masca de oxigen la două surse cu peste 20 litri/min, timp în care m-am simțit <> și cu senzații dese de atac de panică, am reușit să respir 20 de minute fără mască.

0
Îngerii de la Bârlad au grijă de un pilot de aur. Titi Aur internat la spitalul bârlădean!
Titi Aur
- Reclamă -
Printr-o postare publică, bârlădeanul Titi Aur povestește cum au decurs primele zile de când a fost depistat pozitiv la infecția cu SARS-CoV-2. Acesta de află internat în spitalul suport COVID de la începutul lunii aprilie. Acesta se adresează ,în special, celor care nu cred în existența acestui virus și le povestește experiența sa personală în speranța că vor conștientiza și vor lua măsurile necesare.
”În această perioadă am primit mesaje de încurajare și suport de la foarte multe persoane și doresc să le mulțumesc tuturor.
Am ales să rămân la spitalul din Bârlad pentru că am încredere foarte mare în echipa de aici. Acum mă simt puțin mai bine, însă depind în continuare de peretele cu furtunul de oxigen și sper ca într-o săptămână să pot să părăsesc spitalul, bineînțeles după refacerea analizelor.
Nu sunt omul care își pune viața personală pe facebook sau în comunicări frecvente, dar experiența COVID mă face să vă transmit ceea ca am simțit.
După șase zile cu masca de oxigen la două surse cu peste 20 litri/min, timp în care m-am simțit <<strâns de gât >> și cu senzații dese de atac de panică, am reușit să respir 20 de minute fără mască.
M-am născut a doua oară!
Din păcate mai există și minți << zăpăcite>> care susțin că e fake. Dacă nu ar fi fost și astfel de comentarii ar fi însemnat că am ajuns în RAI.
Încercați să vă feriți de acest virus pentru că el chiar există și ATENTȚE, cei care susțineți public contrariul și tratamentul făcut acasă <<după ureche<<, puteți deveni autorii morali a unor tragedii la care se expun cei care cred în voi!
Cereți ajutor de specialitate fără nicio ezitare.
Vă doresc tuturor multă sănătate!” a scris fostul mare campion de raliuri, bârlădeanul Titi Aur.
- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.