Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: miercuri, 21 aprilie, 2021

Starea vremii astăzi

: 21 aprilie, 2021
7 C
Bârlad
- Reclamă -

Tradiția continuă în unitatea militară bârlădeană

Cele mai citite

Tradiția continuă în unitatea militară bârlădeană

Vineri, 30 octombrie, pe platoul Regimentului 52 Artilerie Mixtă „General Alexandru TELL” din Bârlad, a avut loc într-un cadru restrâns, impus de respectarea măsurilor de limitare a infectării şi răspândirii virusului SARSCoV-2, ceremonialul militar şi serviciul religios, organizat cu ocazia sărbătoririi a 105 ani de existenţă a unităţii militare.

Tradiția unitatea militară bârlădeană

La acestă activitate a participat din partea eşalonului superior, şeful de stat major al Diviziei 2 Infanterie „GETICA”, colonel Ovidiu CONDURUŢĂ. Reprezentantul eşalonului superior a dat citire mesajului şefului Statului Major al Apărării şi a prezentat mesajele, felicitările şi urările şefului Statului Major al Forţelor Terestre şi a comandantului Diviziei 2 Infanterie „GETICA”, cu ocazia sărbătoririi a 105 ani de existenţă ai Regimentului 52 Artilerie Mixtă „General Alexandru TELL”.


Pentru modul exemplar de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu, comportament ireproşabil şi îndeplinirea cu responsabilitate a misiunilor încredinţate, colonelul Ovidiu CONDURUŢĂ a înmânat Emblema de Onoare a Forţelor Terestre, Emblema de Merit În Serviciul Armatei României casa a II-a, Emblema de Merit În Serviciul Armatei României casa a III-a, militarilor din cadrul structurii. Locţiitorul comandantului regimentului, locotenent-colonel Marius-Lucian SAVIN a înmânat din partea conducerii regimentului Certificate de Apreciere, pentru personalul din subordine.

Ceremonialul s-a încheiat cu defilarea personalului regimentului.
La Mulţi Ani Regimentului 52 Artilerie Mixtă „General Alexandru TELL”!

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Doi polițiști duși la audieri după perchezițiile efectuate la RAR Vaslui

Zeci de percheziţii au avut loc în mai multe judeţe din Moldova. Procurorii anticorupţie strâng astfel probe într-o amplă...
- Advertisement -

Alte știri de interes

- Advertisement -