Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

DiverseTrafic blocat pe drumul european E581 din direcția Huși către Albița.
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Trafic blocat pe drumul european E581 din direcția Huși către Albița.

Cele mai citite Știri

Trafic blocat pe drumul european E581 din direcția Huși către Albița.

- Reclama -

Trafic blocat pe drumul european E581 din direcția Huși către Albița.

Miercuri, 01.07.2020, a avut loc un accident rutier, o cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat în afara părții carosabile pe drumul european E581 din direcția Huși către Albița. La fața locului sunt prezenți prefectul județului Vaslui, Mircea GOLOGAN, Prim adjunct al inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al Județului Vaslui, colonel Niculae TĂTARU. Circulația pe ambele sensuri este întreruptă până se iau toate măsurile PSI.

Joi dimineață, autocisterna răsturnată în localitatea Valea Grecului, comuna Duda Epureni, a fost repusă pe roți, pompierii procedând mai apoi la sablarea și spălarea carosabilului. Autocisterna a fost mutată, urmând ca în cursul acestei zile să fie transportată la o societate specializată.
Conform purtătorului de cuvânt al ISU Vaslui “ Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al Județului Vaslui a intervenit cu șapte autospeciale și o ambulanță tip B2 (EPA), doi ofițeri și 22 subofițeri, pentru un accident rutier produs în localitatea Valea Grecului, comuna Duda Epureni. O autocisternă încărcată cu 28.000 litri motorină s-a răsturnat în afara carosabilului. Din autocisternă s-au scurs aproximativ 4.000 litri de combustibil. Nu a izbucnit incendiu și nu au existat victime. În primele momente ale intervenției, circulația pe DE 581 a fost întreruptă, pentru ca după ora 21:00 aceasta să fie reluată pe un singur sens. În această dimineață, după ridicarea autocisternei și spălarea carosabilului, circulația a fost reluată pe ambele sensuri.
Autoritățile au fost mobilizate, la fața locului au fost aduse mai multe utilaje și au fost ridicate mai multe diguri pentru a opri scurgerea motorinei pe câmp și infiltrarea în panza freatică. Motorina din autocisternă a fost transvazată într-o altă autocisternă, în timp ce combustibilul scurs și amestecat cu apă a fost recuperat cu ajutorul motopompelor, pericolul pentru mediu fiind astfel diminuat”.

La intervenție au participat efective aparținând ISU Vaslui, IPJ Vaslui, Drumuri Naționale.
Acțiunea a fost condusă de domnul colonel Niculae Tătaru, prim adjunct al inspectorului șef al ISU Vaslui.

 

Cisterna încărcată cu motorină este răsturnată în afara părții carosabile în localitatea Valea Grecului / comuna Duda Epureni. Intervine Secția Huși cu 5 autospeciale, echipaje specializate și o ambulanță EPA cu echipaj paramedical.
Este așteptat la locul accidentului și primul adjunct al inspectorului șef, col. Tătaru Niculae. Intervine și Detașamentul de pompieri Vaslui cu o autospecială și echipaje specializate. Din primele informații nu sunt victime. Sunt scurgeri de carburant, fără incendiu.

- Reclama-reclame ziare barlad

Momentan ,traficul este blocat drumul european E581 din direcția Huși către Albița și redirecționat pe rute alternative.

Știre în curs de actualizare

UPDATE: Trafic reluat pe un sens, alternativ, dirijat de Poliție, pe DN 24B, în urma accidentului rutier. Circulație întreruptă temporar pe DN 24B, Valea Grecului, județul Vaslui, din cauza unui accident rutier. O autocisternă s-a răsturnat în afara părții carosabile, fără a rezulta victime omenești. În zonă sunt prezente echipaje ale Poliției și ISU – SMURD, care au instituit un perimetru de siguranță. De asemenea, la locul accidentului este prezent un echipaj al DRDP Iași – District Huși, pentru limitarea scurgerilor de combustibil și curățarea părții carosabile, în vederea restabilirii circulației

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Bârladul, din nou, gazdă primitoare pentru zecile de dansatori care au participat la un concurs devenit tradiție!

În perioada 21-23 iunie 2024, a avut loc la Bârlad etapa națională a Concursului Național de dans și costume...

Alte știri de interes

- Advertisement -