Trei noi centre de vaccinare se deschid în judeţul Vaslui

Înscrierile se pot realiza individual, direct în platforma#ROVACCINARE, accesând pagina web: https://vaccinare-covid.gov.ro/ pe bază de CNP, prin call center, la numărul unic 021.414.44.25, prin medicii de familie și prin personalul din direcțiile de asistență socială. Fiecare persoană se poate înscrie pe platformă alegând una dintre modalitățile corespunzătoare categoriei din care face parte.

0
Noi centre de vaccinare în judeţul Vaslui
Noi centre de vaccinare în judeţul Vaslui
- Reclamă -

Începând de luni, 01.03.2021, în județului Vaslui, trei noi fluxuri devin operaționale pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech.

Este vorba despre următoarele cabinete de vaccinare:

  • AMBULATORIUL DE SPECIALITATE DIN CADRUL SPITALULUI JUDEȚEAN DE URGENȚĂ VASLUI – 1 flux nou;
  • SALA DE SPORT str. A. I. Cuza, Huși – 1 flux nou;
  • CENTRUL DE REVITALIZARE CORPORALĂ ȘI LOISIR BÂRLAD – 1 flux nou.

Capacitatea de vaccinare în fiecare flux de vaccinare este de 60 de persoane pe zi.

Programarea pentru vaccinare se adresează persoanelor vulnerabile care fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități.

Pentru asigurarea accesului tuturor categoriilor de persoane la programarea pentru vaccinare, au fost identificate mai multe posibilități de înscriere. Astfel, înscrierile se pot realiza individual, direct în platforma#ROVACCINARE, accesând pagina web: https://vaccinare-covid.gov.ro/ pe bază de CNP, prin call center, la numărul unic 021.414.44.25, prin medicii de familie și prin personalul din direcțiile de asistență socială.

- Reclamă -

Facem precizarea că fiecare persoană se poate înscrie pe platformă alegând una dintre modalitățile corespunzătoare categoriei din care face parte.

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.