Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

- Reclamă -
reclame ziare barlad
PoliticăTur de forță în județ pentru deputatul Popica
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Tur de forță în județ pentru deputatul Popica

Cele mai citite Știri

Tur de forță în județ pentru deputatul Popica

- Reclama -
Deputatul PSD , Eduard Popica, a fost prezent, la sfârșit de săptămână, în mijlocul cetățenilor din Cănțălărești și Epureni, localități care au găzduit o serie de manifestări tradiționale la care oamenii au participat în număr foarte mare.

De 16 ani, consecutiv, în prima duminică din iulie, la podul de piatră din satul Cănțălărești, localnicii din comuna Ștefan cel Mare se adună la praznicul marelui domnitor.

Așa s-a întâmplat și astăzi, când sute de localnici și nu numai au marcat cei 519 ani de la trecerea în eternitate a domnitorului Moldovei.

Și în acest an, conducerea primăriei a pregătit un spectacol folcloric, după ce în prima parte a zilei, PS Ignatie, Episcopul Hușilor, alături de un sobor de preoți, a oficiat Sfânta Liturghie, iar actorii Teatrului „Victor Ion Popa” din Bârlad au prezentat o mică scenetă, interpretându-l pe Ștefan cel Mare, urmat de un recital grupului Sonora.

Tur de forță în județ pentru deputatul Popica Tur de forță în județ pentru deputatul Popica

“ Am onorat invitația primarului comunei Ștefan cel Mare, Mihai Moraru, pentru a participa alături de localnici și nu numai, la cea de-a 16-a ediție a Zilei Comunei.

- Reclama-reclame ziare barlad

Momentul a fost un bun prilej pentru a marca trecerea a 519 ani de la moartea marelui domnitor.

În cuvântul meu am amintit despre importanța sărbătorii, astâzi cinstind personalitatea marelui Ștefan, un brand pentru județul nostru.

În afară de evocarea celui considerat drept cel mai mare român, am vorbit și despre proiectele de infrastructură din comună. În scurt timp, toate satele din comuna Ștefan cel Mare vor fi asfaltate în totalitate, grație muncii asidue a echipei de la primărie, în frunte cu Mihai Moraru, un primar cum puține comune îl au.

Felicitări, tuturor celor care contribuie la dezvoltarea comunei Ștefan cel Mare!”, a declarat deputatul social-democrat, Eduard Popica.

Tur de forță în județ pentru deputatul Popica Tur de forță în județ pentru deputatul Popica

Printre invitați s-au numărat secretarul de stat Tudor Buzatu, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, Ciprian Trifan, și subprefectul Mircea Gologan.

Tot astăzi, deputatul Eduard Popica a participat la Sărbătoarea Teiului de la Epureni, una de suflet și printre cele mai vechi manifestări culturale din județ.

“ Mulțumim doamnei primar Carmen Bilbie pentru invitație și pentru spectacolul pregătit, cei prezenți bucurându-se de sărbătoare și de muzica bună”, a mai transmis politicianul social democrat, Eduard Popica.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
Program CARP Barlad Paste 2023
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Urari Paste CARP Barlad
Program-Carp_BArlad-Sarbatori-Iarna-2023
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Lica Lilia este noul medic gastroenterolog al spitalului bârlădean

Doctorul Lica Lilia este medic rezident an V in specialitatea Gastroenterologie și care din această iarnă s-a alăturat echipei...

Alte știri de interes

- Advertisement -