Ultima oră: accident rutier cu două persoane blocate în mașină la Sârbi

0
accident rutier cu două persoane blocate în mașină la Sârbi
- Reclamă -
PNL Barlad Alegeri 2024

UPDATE: Pompierii militari au acționat pentru descarcerarea victimelor (două persoane de sex feminin și o persoană de sex masculin) și acordarea primelor îngrijiri medicale, concomitent fiind asigurate și măsurile PSI .

Accident rutier cu două persoane blocate în mașină la Sârbi

Cele trei victime au fost transportate la spital în stare de conștiență, dar cu semne de hipotermie.

Conducătorul auto al unuia dintre autoturisme, un bărbat în vârstă de 51 ani a fost transportat la spital, acesta fiind diagnosticat cu traumatism la un umăr.
Cele două victime de sex feminin (35 respectiv 52 ani) au fost și ele transportate la spital, acestea fiind diagnosticate cu traumatisme craniofaciale, multiple traumatisme ( de braț și antebraț, toraco-abdominal, de bazin și de gambă) și plăgi tăiate.
Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii acestui accident rutier.

Detașamentul de pompieri Bârlad intervine cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DE 581, pe raza localității Sârbi, comuna Banca, au informat reprezentanții ISU Vaslui.

accident rutier cu două persoane blocate în mașină la Sârbi Ultima oră: accident rutier cu două persoane blocate în mașină la Sârbi accident rutier cu două persoane blocate în mașină la Sârbi Ultima oră: accident rutier cu două persoane blocate în mașină la Sârbi accident rutier cu două persoane blocate în mașină la Sârbi Ultima oră: accident rutier cu două persoane blocate în mașină la Sârbi accident rutier cu două persoane blocate în mașină la Sârbi Ultima oră: accident rutier cu două persoane blocate în mașină la Sârbi
Din primele informații, în accident este implicat un autoturism în care se află blocate două persoane.
La fața locului este deplasată și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

- Reclamă -

“ Accident rutier în Sarbi cu 3 victime din care două încarcerate. S-au tamponat două mașini. S-au trimis trei ambulanțe SAJ din care una cu medic , EPA Bârlad și descarcerarea Bârlad . Victimele sunt două femeie extrase din autoturism, 34 și 52 ani, cu multiple traumatisme ,conștiente ,dar în stare gravă și un bărbat, 51 ani, șofer în mașina Poștei Române, cu un traumatism de umăr. Au fost transportate la UPU Vaslui de trei ambulanțe SAJ “ a declarat dr. Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Vaslui.

 

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.