Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

- Reclamă -
reclame ziare barlad
EducațieUltimele zile în care tinerii vasluieni se pot înscrie la școlile de...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Ultimele zile în care tinerii vasluieni se pot înscrie la școlile de poliție

Candidații cu domiciliul/reședința în localităţi din judeţul Vaslui, aşa cum este înscris/ă în cartea de identitate, se vor adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, strada Hagi Chiriac nr. 1.

Cele mai citite Știri

Ultimele zile în care tinerii vasluieni se pot înscrie la școlile de poliție

Candidații cu domiciliul/reședința în localităţi din judeţul Vaslui, aşa cum este înscris/ă în cartea de identitate, se vor adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, strada Hagi Chiriac nr. 1.

- Reclama -
În perioada 07-18.03.2022, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui recrutează candidaţi pentru a participa la concursul de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale M.A.I., sesiunea martiemai 2022, la Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina (județul Prahova) și la Școala de Agenți de Poliție “Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca(județul Cluj).

Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală.

Cererea de înscriere la concursul de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, în sesiunea martie-mai 2022, se va depune în perioada 07.03.2022 18.03.2022, la adresa de e-mail: resurseumane@vs.politiaromana.ro, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Recrutarea candidaţilor se realizează în raport de domiciliul/reședința candidatului, înscris/ă în cartea de identitate, potrivit organizării administrativ-teritoriale și specialității pentru care optează.

Astfel, candidaţii cu domiciliul/reședința în localităţi din judeţul Vaslui, aşa cum este înscris/ă în cartea de identitate, se vor adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, strada Hagi Chiriac nr. 1.

Dosarul de recrutare complet se depune până la data de 27.03.2022, în intervalul orar 09.00-14.00, doar în zilele lucrătoare, modaliatea de întocmire a dosarului și condițiile de participare la concurs fiind precizată în anunțul de concurs care se găsește la linkul https://vs.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere.

Probele de concurs pentru admiterea în instituţiile de învăţământ postliceal sunt: proba de evaluare a performanţei fizice și  proba de evaluare a cunoştinţelor.

- Reclama-reclame ziare barlad

Proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice se susține în perioada 31 martie6 aprilie 2022 la Școala militară de subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, indiferent de unitatea de învățământ pentru care a optat candidatul, iar proba de verificare a cunoștințelor se va susține, în data de 09 aprilie 2022, fiind organizată de către Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui pentru candidații care au promovat proba de evaluare a performanței fizice.

Pentru mai multe informații, cei interesați pot consulta site-ul I.P.J. Vaslui  la link-ul: https://vs.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere/a-n-u-n-t-privind-organizarea-si-desfasurarea-concursului-de-admitere-in-unitatile-de-invatamant-postliceal-ale-ministerului-afacerilor-interne-sesiunea-martie-mai-2022.

 

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

Cristina Radulescu

Școala de poliție Ultimele zile în care tinerii vasluieni se pot înscrie la școlile de poliție

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
- Reclamă -
Program CARP Barlad Paste 2023
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Casa de ajutor reciproc barlad
Program-Carp_BArlad-Sarbatori-Iarna-2023
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Pentru că a furat o pereche de adidași sub amenințarea cuțitului, un adolescent de 16 ani a fost arestat

Polițiștii Biroului Investigații Criminale au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, din Bârlad, bănuit de comiterea unei infracțiuni...

Alte știri de interes

- Advertisement -