Un bârlădean a fost prins de polițiști într-un hotel. Era dat în urmărire națională

0
- Reclamă -

În cadrul activităţilor operative desfăşurate poliţiştii Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au depistat un urmărit național.

​Pe 20 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Vaslui au desfășurat o acțiune polițienească, pe raza municipiului Bacău,județul Bacău, ocazie cu care au depistat, într-o unitate hotelieră, un bărbat urmărit național, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui.

Față de acesta, Judecătoria Bârlad a emis, în anul 2020, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 9 luni, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

Persoana sus-menționată a fost condusă de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui laPenitenciarul Bacău, în vederea executării pedepseidispuse de către instanța judecătorească.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

- Reclamă -

Cristina Radulescu

Un bârlădean a fost prins de polițiști Un bârlădean a fost prins de polițiști într-un hotel. Era dat în urmărire națională

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.