Un bătrân a fost tâlhărit într-o zonă aglomerată a Bârladului

0
încălcare ordin de protecție,bărbat, Iana
- Reclamă -

Poliţiştii bârlădeni au reținut un bărbat de 32 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Bătrân tâlhărit într-o zonă aglomerată a Bârladului

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale al Poliției  Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 32 de ani, din Bârlad, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Pe 20 ianuarie a.c., ora 13.30, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe strada Republicii, în zona Stadion, un bătrân de 78 de ani a fost deposedat de o sumă de bani. În urmărirea bărbatului bănuit de comiterea faptei au alergat mai mulți martori, dar acesta și-a asigurat scăparea, după ce a fost urmărit câteva sute de metri.

În baza semnalmentelor primite de la martori, polițiștii Biroului de Ordine Publică Bârlad, deplasați la sesizare, l-au depistat în câteva minute peprezumtivul autor al infracțiunii. Prejudiciul în cauză este estimat la 1000 de lei și a fost recuperat integral, fiind restituit persoanei vătămate.

În urma probatoriului administrat, la data de 20 ianuarie a.c., polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă  de 24 ore,  acesta fiind  prezentat Judecătoriei Bârlad care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

- Reclamă -

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.    

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.