Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

SănătateUn rugbyst bârlădean în tabăra zimbrilor
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Un rugbyst bârlădean în tabăra zimbrilor

Cele mai citite Știri

Un rugbyst bârlădean în tabăra zimbrilor

- Reclama -

Un rugbyst bârlădean în tabăra zimbrilor

Când spui rugby spui Bârlad și performanță. Plecat din comuna Șuletea, Ștefan Răzvan Iancu demonstrează că locurile acestea sunt minele din care se extrag diamantele ….sportive.

Când vine vorba de acest nobil sport rugby, Moldova a fost, este și va rămâne un izvor nesecat de tinere talente. Dovadă stă și înregimentarea de către campioana României a jucătorului din linia a doua rugbystul Ștefan Răzvan Iancu.

Născut la Bârlad pe data de 1 iulie 1998, jucătorul moldav are un fizic impunător (2,05 m și 128 kg). A început rugby-ul la vârsta de 15 ani, grație unui prieten care i-a canalizat atenția spre Clubul Sportiv Școlar Bârlad club pentru care a evoluat sub comanda lui Iulian Eftimie în perioada 2013-2015. În urmă cu cinci ani a pășit pentru prima oară la un club din nordul țării, fiind cooptat de Răzvan Popovici – Mircea Taloș în lotul echipei C.S.S.2 Baia Mare. În cei doi ani petrecuți la Baia Mare (2015-2017), Ștefan a reușit să își adjudece toate trofeele puse în joc la nivelul rugby-ului juvenil, campionatul – cupa atât cu echipa de rugby 10 cât și cu cea de rugby 15.

Același fin tehnician Eugen Apjok reușește să îl coopteze în lotul revelației rugby-ului românesc, C.S.M.București club cu care între 2017-2019, izbutește să obțină două Cupe ale României plus o Cupă a Regelui 2018. Din toamna lui 2019 și până în prezent colosul de 2,05 metri, a îmbrăcat tricoul echipei Sport Club Municipal Gloria Buzău, echipă condusă de Constantin Merșoiu. Până la această vârstă a reușit să obțină o convocare la naționala de seniori, fiind un jucător de bază la naționalele de Under 17, 18, 20 și 23 de ani. Cu naționala de Under 20 a fost prezent la două turnee finale ale Campionatului European ambele găzduite de Portugalia.

- Reclama-reclame ziare barlad

Din familia rugbystului, bunicul dinspre mamă Vasile Caramfil a reușit să performeze în sport, fiind trei ani campion național la lupte greco romane.

Sursa: CSM Știința Baia Mare

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Bârladul, din nou, gazdă primitoare pentru zecile de dansatori care au participat la un concurs devenit tradiție!

În perioada 21-23 iunie 2024, a avut loc la Bârlad etapa națională a Concursului Național de dans și costume...

Alte știri de interes

- Advertisement -