Un învingător! Titi Aur a fost externat

” Am avut o formă gravă, galopantă, am venit cu 30% plămân afectat, am ajuns la 45%.”

0
Un învingător! Titi Aur a fost externat
sursa foto: facebook dr. Oleg Tacu
- Reclamă -
PNL Barlad Alegeri 2024

Pilotul de raliuri, bârlădeanul Titi Aur a fost externat din spitalul suport Covid. Înainte de a pleca acasă, acesta a dat o declarație celor de la emisiunea ” La Măruță” , difuzată de postul Pro Tv. El a povestit coșmarul prin care a trecut cu puțin timp în urmă.

”Eram sufocat, veneam cu saturația sub 70 la sută. Este traumatizant. Vreau să transmit pentru cei care demonstrează, fraților, nu mai transmiteți acea minciună că nu există Covid. Deveniți autorii morali ai unor tragedii. Transmiteți un mesaj eronat. Există COVID-19 și este foarte adevărat”,  a spus Titit Aur la Pro TV.

Titi Aur spune că a fost traumatizantă toată experiența din ultimele zile. În cadrul intervenției televizate, pilotul de raliuri a explicat cum starea lui s-a agravat brusc, după ce, câteva zile a avut doar o formă medie a bolii. Plămânii i-au fost afectați inițial în proporție de 30%, iar acum a ajuns la 45%.

Titi Aur a fost externat Un învingător! Titi Aur a fost externat
sursa foto: facebook dr. Oleg Tacu

„Da, sunt la spital, dar sunt ultimele momente aici. Sunt mult, mult mai bine. Eram cu două surse de oxigen, nu aveam aer. Senzaţia e traumatizantă, am trecut prin multe în viaţă, dar acum a fost, de departe, cea mai traumatizantă situaţie. Am avut o formă gravă, galopantă, am venit cu 30% plămân afectat, am ajuns la 45%.  De la 28 martie până pe 1 aprilie am avut un fel de gripă.
Am zis că ăsta-i Covidul si o să scap. Pe 1 aprilie, când am avut prima senzație de lipsă de oxigen, ajunsesem cu 30 la sută plămân afectat”, le-a declarat Titi Aur celor de la Pro Tv.

Interviul integral poate fi vizionat aici : https://www.youtube.com/watch?v=YyvbVkD04xM

- Reclamă -

 

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.