Un mare necaz s-a abătut pe capul unui patron bârlădean- focul i-a distrus afacerea

0
Un mare necaz s-a abătut pe capul unui patron bârlădean- focul i-a distrus afacerea
- Reclamă -

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu trei autospeciale (două autospeciale de stingere cu apă și o autospecială multifuncțională) și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un atelier de tâmplărie din municipiul Bârlad, strada Hamangiului.
focul i-a distrus afacerea Un mare necaz s-a abătut pe capul unui patron bârlădean- focul i-a distrus afacerea focul i-a distrus afacerea Un mare necaz s-a abătut pe capul unui patron bârlădean- focul i-a distrus afacerea
Incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați.

 

UPDATE: Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu patru autospeciale (trei autospeciale de stingere cu apă și o autospecială multifuncțională) și echipaje specializate (17 subofițeri și doi ofițeri) pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un atelier de tâmplărie din municipiul Bârlad, strada Hamangiului.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați, nefiind înregistrate victime.
Exista pericolul de propagare a incendiului la întregul depozit precum și la o firmă de pompe funebre și două locuințe din apropiere.

“ După mai bine de trei ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat.
Au ars: aproximativ 120 metri pătrați construcție din lemn cu acoperiș din tablă pe astereală din lemn, o mașină de tăiat PAL, o mașină de lipit PVC, o freză montantă, o mașină freză feronerie, o mașină de bavurat, patru geamuri din PVC, două uși din PVC, două vestiare, diverse piese de mobilier și unelte.
A fost salvat magazinul și sala de ceremonii aparținând firmei de pompe funebre precum și două locuințe din apropiere.
Valoarea estimată a bunurilor distruse/degradate este de aproximativ 100.000 lei.
Valoarea estimată a bunurilor salvate este de aproximativ 500.000 lei” a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

- Reclamă -

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut dintr-o sobă fără acumulare de căldură.
La intervenție au participat și cinci agenți de poliție.

 

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.