Un mare necaz s-a abătut pe capul unui patron bârlădean- focul i-a distrus afacerea

0
Un mare necaz s-a abătut pe capul unui patron bârlădean- focul i-a distrus afacerea
- Reclamă -

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu trei autospeciale (două autospeciale de stingere cu apă și o autospecială multifuncțională) și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un atelier de tâmplărie din municipiul Bârlad, strada Hamangiului.

Incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați.

 

UPDATE: Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu patru autospeciale (trei autospeciale de stingere cu apă și o autospecială multifuncțională) și echipaje specializate (17 subofițeri și doi ofițeri) pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un atelier de tâmplărie din municipiul Bârlad, strada Hamangiului.

- Reclamă -

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați, nefiind înregistrate victime.
Exista pericolul de propagare a incendiului la întregul depozit precum și la o firmă de pompe funebre și două locuințe din apropiere.

“ După mai bine de trei ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat.
Au ars: aproximativ 120 metri pătrați construcție din lemn cu acoperiș din tablă pe astereală din lemn, o mașină de tăiat PAL, o mașină de lipit PVC, o freză montantă, o mașină freză feronerie, o mașină de bavurat, patru geamuri din PVC, două uși din PVC, două vestiare, diverse piese de mobilier și unelte.
A fost salvat magazinul și sala de ceremonii aparținând firmei de pompe funebre precum și două locuințe din apropiere.
Valoarea estimată a bunurilor distruse/degradate este de aproximativ 100.000 lei.
Valoarea estimată a bunurilor salvate este de aproximativ 500.000 lei” a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut dintr-o sobă fără acumulare de căldură.
La intervenție au participat și cinci agenți de poliție.

 

- Reclamă -

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.