Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: miercuri, 7 decembrie, 2022

Starea vremii astăzi

: 7 decembrie, 2022
7.5 C
Bârlad
- Reclamă -
reclame ziare barlad
EducațieUn singur profesor vasluian a obținut nota 10 la titularizare
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Un singur profesor vasluian a obținut nota 10 la titularizare

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Vremea astăzi

7 decembrie, 2022 -
7.5 C
Bârlad

Curs Valutar astăzi

RON - Română (nou) leu
EUR
4,914
USD
4,678
CHF
4,976
GBP
5,704

Cele mai citite Știri

Un singur profesor vasluian a obținut nota 10 la titularizare

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

- Reclama -

Rata notelor peste șapte obținute de candidații care au susținut proba scrisă este de 38,18 % (în scădere față de rezultatele consemnate anul trecut, când a fost de 46,46%), au comunicat reorezentanții Inspectoratului Școlar Județean Vaslui prin intermediul unui comunicat de presă.

Procentul notelor între 5 și 6,99 este de 39,11%, în creștere, comparativ cu anul trecut (34,44%). Din promoția curentă, 45% dintre candidați au obținut note peste 7 (șapte).

Un singur candidat a obținut nota 10 la disciplina Biologie.
La proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar s-au prezentat 495 candidați din totalul de 638 candidați înscriși; 67 candidați s-au retras din concurs din motive personale sau medicale, în conformitate cu prevederile metodologiei, niciun candidat eliminat.

În centrele de evaluare au fost notate 427 lucrări, o singură lucrare a fost anulată la centrul de evaluare din motive legate de nerespectarea metodologiei.

Contestațiile pot fi depuse la sediul ISJ Vaslui sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 27 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 28 iulie, până la ora 12:00.

- Reclama-reclame ziare barlad

Contestaţiile pot fi transmise si prin e-mail, după afişarea rezultatelor, până în data de 28 iulie, ora 12:00. Rezultatele finale se afișează în data de 3 august la sediul ISJ Vaslui și pe site-ul instituției.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5
(cinci). Proba practică și inspecția la clasă au fost eliminate pentru anul în curs prin OUG nr. 70/2020, aprobată prin Legea nr. 179/2020, cu modificările şi completările ulterioare.

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințele de repartizare organizate de către inspectoratul școlar în intervalul 4 – 5 august 2021.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

 

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -

Ultimele știri

Bătaia pe locurile de parcare se mută la Sala de Sport

Să înceapă nebunia! Nu era destul că tot orașul este plin de noroi, că bulevardul Epureanu se transformă într-o...

Alte știri de interes

- Advertisement -