SC Reieser S.A. Barlad
- Reclamă -
PNL Barlad Alegeri 2024

Un concurs organizat doar de ”ochii lumii”, deși toată lumea știa cine va fi următorul director, plătit regește la Reiser, a fost organizat. Pe lângă cel care trebuia să fie declarat câștigător s-au înscris și alți trei iepurași pentru a mări ” suspansul”. În fața unei comisii constituită din membrii Consiliului de Administrație, foștii colegii ai câștigătorului, aceștia au declarat la unison că cel mai competent manager va fi ….Daniel Buzamăt.

Un rezultat care nu mai miră pe nimeni , poate pe membrii vechi cu state liberale care văd, din nou, cum un personaj care s-a plimbat prin aproape toate partidele este creditat de actualul edil șef, Dumitru Boroș.                                                                              Daniel Buzamăt , cel care a fost prin PNG, PD-L, PSRO, PMP și mai nou la PNL este noul manager al Reiser. O companie abonată constant la ” banul public” și care nu reușește să aibă un portofoliu de lucrări câștigate cu terți, singura punguliță la care este abonată această societate sunt banii bârlădenilor. Cu salarii de multinațională ,dar fără ca cineva să calculeze randamentul și productivitatea muncii , aceștia primesc lună de lună sute de mii de lei pentru a astupa o groapă sau a pune câte o bordură ciobită. Niciun primar nu a fost capabil să oprească acest jaf , pe rând fiecare disculpându-se.

Reiser, pușculița PNL acum? Sau vechile simpatii politice ale actualului manager vor ocupa funcții cheie?

Odată instalat ca președinte de CA , Daniel Buzamăt nu și-a uitat foștii colegii de la PMP și a încercat să le ofere și acestora o ” pânică” , unuia i-a oferit un contract plătit binișor ( securitatea și siguranța în muncă) , iar pe un alt fost coleg , mai nou mare liberal , a devenit membru în Consiliul de Administrație. A fost doar o pură întâmplare că Ticu Radu ( despre acesta este vorba) a fost singurul candidat care și-a depus dosarul.

Dar isprăvile actualului manager, Daniel Buzamăt, nu se opresc aici. După ce a fost pus în fața faptului împlinit cu un spor de 40 la sută acordat unui salariat , pentru că așa a dorit fostul manager interimar , Cătălina Bolgar (detalii aici), acesta îi oferă un post călduț în continuare la Reiser ca și contabil , deși vorbim de o persoană care a fost numită INTERIMAR, deci nu a susținut niciun concurs. Tot de la sine putere, acesta majorează indemnizațiile membrilor Consiliului de Administrație,inclusiv pe al lui . Asta în condițiile în care primarul Boroș promitea în fața consilierilor locali că lucrurile la Reiser se vor schimba , că se lucrează la o noua organigramă,iar salariile nesimțite vor dispare. Bineînțeles, un discurs populist ținut înaintea campaniei electorale pentru a prinde la publicul bârlădean.

- Reclamă -

” La piovra” Reiser…le râde în nas tuturor,indiferent de partidul care va ajunge la conducere,acolo câțiva oameni vor trăi bine! Poate data viitoare , consilierii locali își vor aduce aminte de sifonarea banului public , și de ce nu ” Reiser trebuie desființat” așa cum promiteau , e drept în campania electorală cei de la USR-PLUS.

 

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclamă -

2 COMENTARII

  1. Vaai, dar nu sunteți total informați…mai nou Fam. Buzamăt a acaparat tot…şi soția a fost numită nu se ştie după ce criterii..director la Scoala Stroe S Belloescu. Fără concurs, fără macar să-şi prezinte minim minimorum într-un CV câteva competențe , a ocupat un loc pe care un alt coleg l-a obtinut în urma unui concurs la care a participat şi ea acum patru ani dar l-a picat. Deci aşa stau lucrurile…făra concurs doar te înscrii în partidul care trebuie şi gata: te-ai facut om. Ca să ştim sa nu mai tocăm copiii să învețe să meargă pe la şcoli înalte. Partidul e secretul. Vai de capul nostru că rău am mai ajuns .Mai trist este că se tace şi se „închid ochii”la astfel de abuziri. Păcat ca nu au reuşit să achizitioneze cele 2 terenuri pt fiice, terenuri destinate unor familii nevoiase dar nu-i timpul pierdut. Daca s-a putut moca pâna acum se poate şi în continuare..mai ales cu noile funcții cazute pleaşcă.

  2. Vaai, dar nu sunteți total informați…mai nou Fam. Buzamăt a acaparat tot…şi soția a fost numită nu se ştie după ce criterii..director la Scoala Stroe S Belloescu. Fără concurs, fără macar să-şi prezinte minim minimorum într-un CV câteva competențe , a ocupat un loc pe care un alt coleg l-a obtinut în urma unui concurs la cate a participat şi ea acum patru ani dar l-a picat. Deci aşa stau lucrurile…făra concurs doar te înscrii în partidul care trebuie şi gata: te-ai facut om. Ca să ştim sa nu mai tocăm copiii să învețe să meargă pe la şcoli înalte. Partidul e secretul. Vai de capul nostru că rău am mai ajuns .Mai trist este că se tace şi se „închid ochii”la astfel de abuziri. Păcat ca nu au reuşit să achizitioneze cele 2 terenuri pt fiice, terenuri destinate unor familoi nevoiase dar nu-i timpul pierdut. Daca s-a putut moca pâna acum se poate şi în continoare..mai ales cu noile funcții cazute pleaşcă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.