“ Unde-i lege,nu-i tocmeală”, dar nu pentru unii polițiști vasluieni

Inspectoratul de Poliție Vaslui este din nou exemplu negativ pentru cetățeni! Polițiștii au fost prinși pe picior greșit având autospecialele parcate pe trotuar sau chiar pe trecere la de pietoni.

0
- Reclamă -

Legea e pentru fraieri, nu pentru unii polițiștii din Vaslui! Parchează pe trecerea de pietoni sau pe trotuar, când sunt chemați la o sesizare vin cu mâinile în buzunar și fără caschetă! Lipsa de respect pentru cetățean și instituția pe care o reprezintă este egală cu zero!

Inspectoratul de Poliție Vaslui este din nou exemplu negativ pentru cetățeni! Polițiștii au fost prinși  pe picior greșit având autospecialele parcate pe trotuar sau chiar pe trecere la de pietoni. Un cetățean a filmat toate aceste nereguli și le-a făcut publice. Mai mult, bărbatul a prins în parcarea Poliței Municipale Vaslui un autoturism care avea pe toate geamurile folii negre. Pentru toate aceste nereguli ,șoferii vasluieni sunt sancționați în fiecare zi.

Unde-i lege nu-i tocmeală “ Unde-i lege,nu-i tocmeală”, dar nu pentru unii polițiști vasluieni Unde-i lege nu-i tocmeală “ Unde-i lege,nu-i tocmeală”, dar nu pentru unii polițiști vasluieni Unde-i lege nu-i tocmeală “ Unde-i lege,nu-i tocmeală”, dar nu pentru unii polițiști vasluieni
Bărbatul care a observat neregulile a sesizat aceste lucruri la Secția 2 de Poliție Vaslui, solicitând ca un echipaj de la Biroul Rutier să vină să constate abaterea și să îi sancționeze pe cei vinovați. Adică, polițiștii care au parcat nerespectând legea să fie amendați de colegii lor. După multe insistențe, la fața locului s-a prezentat un echipaj de la Rutieră. Cu mâinile în buzunar, fără caschetă aceștia l-au luat la întrebări pe cetățeanul care le solicitase să se respecte legea. Imaginile și dialogul purtat mai dau o palmă peste obrazul Poliției Române.

Reacția IPJ Vaslui nu a întârziat să apară, au fost sancționați cei vinovați!

“ În urma apariției în spațiul public, pe o rețea de socializare, a unui material filmat în fața sediului Poliției Municipiului Vaslui, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este abilitat să comunice următoarele:

- Reclamă -

Până în acest moment, au fost identificați și sancționați contraventional șase conducători ai autovehiculelor prezentate în materialul video” au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

 

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.