Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

- Reclamă -
reclame ziare barlad
Politică“ Uniți pentru România și uniți împotriva celor care îi vor pe...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

“ Uniți pentru România și uniți împotriva celor care îi vor pe români carne de tun”

Cele mai citite Știri

“ Uniți pentru România și uniți împotriva celor care îi vor pe români carne de tun”

- Reclama -

Într-o postare publică, deputatul bârlădean Daniel Olteanu explică publicului care au fost motivele pentru care acum acesta deschide lista la Camera Deputaților din partea partidului Pro România. Alături de acesta se află și un specialist în finanțe, un bun profesionist și , mai ales, un vasluian get beget- Gelu Ștefan Diaconu

“ Un nou început și o echipă mai puternică. Asta înseamnă, pentru județul Vaslui, fuziunea ALDE – PRO România.

🔷 4 primari: Dragomirești, Perieni, Puiești și Vinderei
🔷 129 consilieri locali
🔷 5 consilieri județeni
🔷 un vicepreședinte al Consiliului Județean, Dan Marian

În plus, înseamnă un OM și un PROFESIONIST fără reproș, alături de care sunt onorat să fac echipă pentru alegerile parlamentare din acest an, dl. Gelu Ștefan Diaconu (vasluian get-beget), unul dintre cei mai buni finanțiști ai țării, dacă nu cel mai bun, fost președinte ANAF, care deschide lista de candidați la Senat din partea PRO România Vaslui.

Obiectivul nostru? Împreună cu toți vasluienii, ne propunem să construim în continuare pentru județul nostru, vom fi și mai prezenți în fiecare comunitate și ne veți găsi uniți în jurul acelor proiecte care pot contribui în mod real la DEZVOLTARE.

- Reclama-reclame ziare barlad

Vă aștept alături de mine și de colegii mei și vă mulțumesc pentru încrederea pe care ne-o acordați la începutul unui nou drum pentru noi, pentru Vaslui și, de ce nu, pentru România!

Vreau să clarific câteva chestiuni în legătură cu fuziunea ALDE – PRO România la nivel național, pentru că am primit multe întrebări și e bine ca lucrurile să fie înțelese corect.

Și eu, și colegii mei din ALDE, ne-am dorit ca formațiunea rezultată din fuziunea cu PRO România să păstreze identitatea noastră liberală cu tot ce ține de ea, iar din 8 noiembrie vom fi uniți sub noua denumire, PRO România Social Liberal.

Acesta este, de fapt, răspunsul nostru, al Opoziției unite, la așteptările românilor de a fi mai bine reprezentați (suntem al treilea partid din țară, din perspectiva numărului de aleși locali!) și de a avea o alternativă echilibrată la binomul PNL – PSD, mai ales în condițiile în care criza pândește de peste tot și pe oricine.

Pro România Social Liberal va fi, în primul rând, o voce mai puternică într-o țară guvernată mai mult de Coronavirus decât de un PNL depășit de situație și rupt de realitate.

Prin minciuni, PNL a pierdut încrederea oamenilor și, mai mult ca niciodată, i-a dezbinat.

Sunt liberal de 22 ani și nu mi-am imaginat vreodată că Partidul Național Liberal va fi în stare să-și ostoiască setea de voturi și de putere cu prețul sănătății și chiar al vieții românilor. Minciunile pe care ni le servește PNL, la peste 4000 infectări / zi, au deschis drumul către dezastru, iar actualii lideri ai PNL știu asta foarte bine, cârmesc către aisbergul de care ne vom lovi curând și care poate scufunda România.

«Partidul meu se numește România». Pro România. Pentru că, da, trăim vremuri în care nu putem înainta decât UNIȚI PENTRU ROMÂNIA și uniți împotriva celor care îi vor pe români carne de tun” a declarat deputatul Daniel Olteanu.

Cristina Radulescu

Uniți pentru România “ Uniți pentru România și uniți împotriva celor care îi vor pe români carne de tun”

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
Program CARP Barlad Paste 2023
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
Casa de ajutor reciproc barlad
Program-Carp_BArlad-Sarbatori-Iarna-2023
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Numărul crescut al celor îmbolnăviți de gripă și COVID modifică programul de vizită la spitalul bârlădean

Ca urmare a creșterii numărului de cazuri confirmate de Covid și gripă, conducerea spitalului bârlădean a decis ca începând...

Alte știri de interes

- Advertisement -