Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

Politică“ Urzeala tronurilor “ la alegerile de la PNL Bârlad
Articol din categoria: Stiri si Informatii

“ Urzeala tronurilor “ la alegerile de la PNL Bârlad

Cele mai citite Știri

“ Urzeala tronurilor “ la alegerile de la PNL Bârlad

- Reclama -

Când doi complotează, al treilea câștigă! Așa s-ar putea descrie alegerile pentru șefia PNL Bârlad ținute miercuri după-amiază la Casa de Cultură. Din jobenul liberalismului a apărut și fiul risipitor, Georgică Vulpe, care își dorea funcția de președinte. Cel care anul trecut își dăduse demisia din funcția de consilier local, inclusiv din partidul Brătienilor. Dar, dacă dragostea e mare , s-a gândit că puțin teatru jucat pe treptele instituției nu strică la imagine!

Ca niște adevărate albinuțe, Iulian Groza și Georgică Vulpe au bâzâit mătcii că vor “ să îi strice ploile” lui Dumitru Boroș. Zis și făcut! S-au prezentat la fața locului cu o mână de oameni, transformați cu ajutorul baghetei magice, în membrii PNL Bârlad care…ups! În loc să vină la sediul din Cetatea de Pământ și-au achitat doar o parte din contribuții electronic sau prin mandat poștal. Din 116 membrii convocați, 89 au fost în sală, restul de 27 aparținând celor doi magnifici contracandidați supervizați la scenă deschisă de o “ albinuță lucrătoare” și ea zburând prin mai multe partide până a nimerit în stupul PNL Bârlad.

De la aceste alegeri nu avea cum să lipsească și veșnicul candidat, Marius Arcăleanu, care își dorește funcția de șef al organizației județene. Numai că, probabil, din cauza efortului de a fi prezentat la astfel de întâlniri limba română îi cam joacă feste.
“ Domnul Bîca nu reușește să ajunge la vot” a spus de la tribuna plin de regrete Arcăleanu.

alegerile de la PNL Bârlad “ Urzeala tronurilor “ la alegerile de la PNL Bârlad
Alegeri la PNL Bârlad
Alegeri la PNL Bârlad
Alegeri la PNL Bârlad

Lesne de intuit care a fost rezultatul alegerilor ( Dumitru Boroș) , dar oare cui folosește tot acest zumzet? Să fie mierea atât de prețioasă în stupul PNL? Se pare că da, pentru că unii pentru a trăda au fost “ momiți” cu diverse funcții prin deconcentrate. Că, deh! Acum sunt la putere!

Trădare, trădare..acum îi și cunosc pe cei care au bâzâit aseară în afara stupului. Oare se vor lua și măsuri sau vor rămâne liniștiți în stup?

- Reclama-reclame ziare barlad

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

Cristina Rădulescu

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
- Reclamă -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Un profesor cu har oferă tinerilor bârlădeni o ALTFEL de tabără în care utilul se îmbină cu plăcutul

Asociația “Viitor Trecutului Nostru” din Bârlad continuă , în al șaselea an consecutiv , programul “Universul noilor tehnologii și...

Alte știri de interes

- Advertisement -